Ehdota voittajaa palvelun aatelia -kilpailuun!

Etelä-Savon alueelta etsitään loistavia palvelun tuottajia kilpailussa, johon kuka tahansa voi ehdottaa voittajaa. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille Etelä-Savon korkeatasoista ja laajaa palvelutarjontaa, eli palvelun aatelia.

Kilpailun ehdotusaika alkoi 15.6. ja jatkuu syyskuun puoliväliin asti. Kuka tahansa voi ehdottaa ehdokasta mukaan kilpailuun hyvin perusteluin täällä. Ehdotusaikana voi jättää useamman ehdotuksen ja toimija voi myös itse ehdottaa itseään mukaan kilpailuun.

Kilpailu järjestetään ensimmäistä kertaa 2024 ja tullaan jatkossa järjestämään vuosittain. Ehdotusajan jälkeen Etelä-Savon kauppakamarin Kaupan- ja palvelualanvaliokunta valitsee ehdotusten perusteluiden pohjalta finalistiyritykset, joiden toimintaa tullaan arvioimaan esimerkiksi mysteerishoppauksen keinon. Valiokunta valitsee voittajan ehdotusten, perusteluiden ja arvioinnin pohjalta.

”Yhteistyökumppaneiden avulla on mahdollistunut laajamittainen toteutus, josta olemme erittäin tyytyväisiä. Toivomme, että kilpailu tuo myös positiivista virettä koko Etelä-Savoon”, toteaa Tiina Ylönen kauppakamarilta. ”Tarjoamme myös valmista viestintämateriaalia halukkaille, jos esimerkiksi palveluntarjoajat haluavat tuoda kilpailua esille omissa toimipaikoissaan”, Tiina jatkaa. Kilpailun materiaalipankki päivittyy jatkuvasti ja sieltä saa vapaasti ladata materiaalia käyttöönsä.

Kilpailua mahdollistamassa yhteistyökumppaneina ovat Etelä-Savon kauppakamari, Etelä-Savon maakuntaliitto, Hirvensalmen kunta, Juvan kunta, MEKS Kaakko, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, MPY, Mäntyharjun kunta, OP Suur-Savo, Pieksämäen kaupunki, Puumalan kunta, SaaraLiu, Savonlinnan kaupunki ja Sulkavan kunta.