Mikroverkkokurssit

Olemme luoneet kolme mikroverkkokurssia, joiden avulla saat haltuusi hallitustyön, julkisen rahoituksen hakemisen ja tekoälyn perusteet!

Nämä maksuttomat kurssit tukevat yritystä varautumaan muutoksiin ja sisältävät paljon esimerkkejä alueeltamme. Ne koostuvat lyhyistä videoista, teksteistä & testeistä ja ovat vaivattomasti läpikäytävissä oman aikataulusi mukaan.

HYÖDYNNÄ HALLITUSTASI!

Olisiko aika startata aktiivinen hallitustyö tai rakentaa sellaiseen kykenevä kokoonpano? Tämä kurssi on katsaus hallitustyön perusteisiin ja parhaiksi todettuihin toimintatapoihin. Mukana mm. caset Suur-Savon Sähkö Oy, Harri Haavikko Oy ja Rakennusliike U. Lipsanen Oy.

Perusteet muutoskyvykkään yrityksen hallitustyöhön – Edufication

 

MITEN HAKEA JULKISTA RAHAA?

Tarvitsetko tukea investointeihin, kansainvälistymiseen tai yrityksen kehittämiseen? Tällä kurssilla käydään ytimekkäästi läpi, mistä ja millaista rahaa yrityksesi voi saada! Mukana caset Valkama ja Ratsukko.

Julkisen kehittämisrahoituksen perusteet – Edufication

 

TEKOÄLY YRITYKSEN INNOVOINNISSA

Miten tekoäly toimii, miten sitä hyödyntää ja mitä osaamista tarvitsemme sen käyttämiseen? Tämä kurssi ohjaa sinut alkuun! Mukana runsaasti esimerkkejä, miten yrityksessä voidaan tehostaa toimintaa tekoälyn avulla.

Lyhytkurssi tekoälystä ja suurista kielimalleista: perusteet ja valmiuksia varautua tulevaan – Edufication

 

Kurssille pääset mukaan rekisteröitymällä linkin kautta. Jos olet jo luonut tilin Eduficationiin, kirjaudu sisään ja klikkaa tämän jälkeen linkkiä!

 

Yhteistyöterveisin,

Etelä-Savon kauppakamari ja XAMK

PK-yritysten muutoskyvykkyys -hanke