Sähköiset tiedotteet

Etelä-Savon kauppakamari julkaisee neljää eri uutiskirjettä eri kohderyhmille: jäsentiedotetta, koulutuspostia, kv-uutiskirjettä sekä yleistä uutiskirjettä.

Mediakortista voit tutustua myynnissä oleviin mainospaikkoihin. Täältä näet tiedotteiden alustavat aikataulut.

Jäsentiedote

Jäsentiedotteesta saat ajankohtaista tietoa mm. kauppakamarin ajankohtaisesta toiminnasta sekä lakimuutoksista. Edellyttää jäsenyyttä.

Sähköinen jäsentiedote ilmestyy kaksitoista kertaa vuodessa.

Vastuu: Tiina Ylönen

Koulutusposti

Koulutuspostista saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi.

Koulutusposti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Vastuu: Tanja Puputti

Kv-uutiskirje

Kv-uutiskirjeestä saat tietoa ajankohtaisista asioista ulkomaankauppaan ja siihen liittyviin koulutuksiin sekä ulkomaankaupan asiakirjoihin liittyen.

Kv-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Vastuu: Tanja Puputti

Uutiskirje

Yleinen uutiskirje on jäsenistölle ja sidosryhmille lähetettävä uutiskirje, jossa kerromme pidemmällä aikavälillä tapahtuneista ja tulevista asioista.

Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Vastuu: Tiina Ylönen