Lähde mukaan Afrikka-verkostoon!

Keskuskauppakamari on perustanut elokuussa 2019 Afrikka-verkoston (Africa Business Network) vauhdittamaan Suomen kaupankäyntiä Afrikan kasvaville markkinoille.

Verkosto toimii kanavana, jonka kautta asiantuntijat, yritykset sekä muut toimijat voivat jakaa tietoa ja kokemuksia Afrikan maiden haasteista ja mahdollisuuksista. Tapahtumien ja viestinnän avulla verkosto vahvistaa yritysten osaamista Afrikan markkinoiden erityispiirteistä, lisää tietoutta liiketoimintamahdollisuuksia sekä tarjoaa hyödyllisiä kontakteja. Afrikka-verkosto tukee osaltaan ulkoministeriön, Business Finlandin, Finnveran sekä Finnfundin työtä.

Verkostoon liittyminen on maksutonta ja mukaan voi tulla kaikki Afrikan maihin vientiä, tuontia ja investointeja suunnittelevat yritykset tai siellä jo toimivat yritykset. Advisory Board:n kokoaminen on käynnissä ja siitä kiinnostuneet yritykset voivat olla yhteydessä Afrikka-verkoston koordinaattoriin Anne Hatanpäähän.

Tiedote: Kauppakamari rohkaisee yrityksiä Afrikan markkinoille
Voit tutustua Afrikka-verkoston kotisivuihin tästä