Ajankohtaista

Täältä löydät mm. kauppakamarimme ajankohtaiset uutiset ja viestintäkanavat sekä Keskuskauppakamarin tiedotteita ja uutisointeja.

Klikkaa yllä olevaa otsikkoa nähdäksesi lisää ajankohtaista uutisointia.

Keskuskauppakamarin EU-katsaus: Elpymispaketti tuo vauhtia Suomen taloudelle

Suomikin häviää, jos EU:n elpymistoimet epäonnistuvat tai menevät vanhojen velkojen maksuun talouden uudistamisen sijasta. Keskuskauppakamarin johtaja Timo Vuori korostaa, että Suomi kärsisi EU:n elpymispaketin ja samalla EU:n budjetin kaatumisesta. Oikein toteutettuna EU:n paketti tuo vauhtia Suomenkin talouteen, sillä kauppakamarin selvityksen mukaan lähes 50 prosenttia vientiyrityksistä uskoo sen tuovan uusia vientikauppoja EU-maista.

Lue lisää


Klikkaa Blogi-otsikkoa nähdäksesi lisää kirjoituksia

RL-Palvelut Oy - inspiraationa huominen

Jäsenesittelyssä RL-Palvelut Oy, joka on ollut kauppakamarimme jäsen jo vuodesta 2007! Yritys tarjoaa jätehuollon ja siivouksen palveluita kattavasti - tutustu tarkemmin jutusta!

Lue lisää


Klikkaa Ajankohtaista kansainvälistymisestä -otsikkoa nähdäksesi lisää artikkeleita

EU:n ja Britannian välisen vapaakauppasopimuksen alkuperäsäännöt (päivitetty 22.4.2021)

Euroopan unioni ja Yhdistynyt kuningaskunta tekivät 24.12.2020 väliaikaisen kauppasopimuksen, jota sovelletaan siihen asti, kunnes lopullinen sopimus ratifioidaan. Väliaikainen sopimus sisältää määräyksiä EU:sta ja Britanniasta peräisin olevien tavaroiden vastavuoroisesta etuuskohtelusta. Jos tavaroita pidetään sopimuksen mukaisina alkuperätuotteina, niistä ei kanneta tullia.

Lue lisää


Etelä-Savon kauppakamari julkaisee neljää eri uutiskirjettä eri kohderyhmille: jäsentiedotetta, koulutuspostia, kv-uutiskirjettä sekä yleistä uutiskirjettä. Uutiskirjeistä tilaajat saavat ajankohtaista tietoa eri aihealueilta eri sykleillä. Uutiskirjeitä voit tilata täältä.

Mediakortista voit tutustua myynnissä oleviin mainospaikkoihin, joita löytyy niin uutiskirjeistä kuin nettisivuilta.


Sosiaalinen media

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista. Meidät löytää Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja LinkedInistä.


Keskuskauppakamarin sivuille on koottu yhteen kauppakamariryhmän yhteiset julkaisut.

"Julkaisuistamme löydät päätöksenteon tueksi ajankohtaista tietoa sekä ratkaisuja yhteiskunnallisiin ja elinkeinoelämän ongelmiin. Julkaisemme noin 30 Analyysiä, Katsausta, Selvitystä ja Ratkaisua vuosittain. Käytä hyödyksesi tarjoamamme ajankohtainen tieto."