Ajankohtaista

Täältä löydät mm. kauppakamarimme ajankohtaiset uutiset ja viestintäkanavat sekä Keskuskauppakamarin tiedotteita ja uutisointeja.

Klikkaa yllä olevaa otsikkoa nähdäksesi lisää ajankohtaista uutisointia.

Kesäajan aukiolot

Vientiasiakirjavahvistukset Tanjan ja Tiinan ollessa yhtäaikaa lomalla 12.-25.7.2021:

Lue lisää


Klikkaa Blogi-otsikkoa nähdäksesi lisää kirjoituksia

pistohiekan ranta

Osaamisen kehittäminen on avain Etelä-Savon menestymiseen

Osaamisen kehittämisestä on Etelä-Savon kauppakamarin toimesta keskusteltu kuluneen kevään aikana useammalla foorumilla ja yhteistyössä eri tahojen (yritykset, oppilaitokset ja julkisen vallan edustajat) kanssa on aloitettu Suomen itsenäisyyden rahaston sparraamana alueen osaamisen ekosysteemin kehittäminen. Todellinen muutos saadaan aikaiseksi vain koulutusrakenteita edelleen joustavoittamalla ja eri sidosryhmien välistä yhteistyötä tiivistämällä.

Lue lisää


Klikkaa Ajankohtaista kansainvälistymisestä -otsikkoa nähdäksesi lisää artikkeleita

Suomen vienti jatkaa 8 prosentin kasvussa – matkustusrajoitukset jarruttavat kasvua, arvioi Keskuskauppakamarin johtaja Timo Vuori

Kesäkuussa Suomen vienti jatkoi kasvuaan. Kauppakamarien tuoreiden vientiasiakirjatilastojen mukaan alkuperätodistusten kysyntä kasvoi maalis-kesäkuussa peräti 8 prosenttia verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon. EU:n ulkopuolelle suuntautuvaa vientiä varten yritykset hakivat kesäkuussa kauppakamareista yhteensä 6226 alkuperätodistusta, mikä on jopa enemmän kuin viennin ennätysvuonna 2019, jolloin määrä oli 6217.

Lue lisää


Etelä-Savon kauppakamari julkaisee neljää eri uutiskirjettä eri kohderyhmille: jäsentiedotetta, koulutuspostia, kv-uutiskirjettä sekä yleistä uutiskirjettä. Uutiskirjeistä tilaajat saavat ajankohtaista tietoa eri aihealueilta eri sykleillä. Uutiskirjeitä voit tilata täältä.

Mediakortista voit tutustua myynnissä oleviin mainospaikkoihin, joita löytyy niin uutiskirjeistä kuin nettisivuilta.


Sosiaalinen media

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista. Meidät löytää Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja LinkedInistä.


Keskuskauppakamarin sivuille on koottu yhteen kauppakamariryhmän yhteiset julkaisut.

"Julkaisuistamme löydät päätöksenteon tueksi ajankohtaista tietoa sekä ratkaisuja yhteiskunnallisiin ja elinkeinoelämän ongelmiin. Julkaisemme noin 30 Analyysiä, Katsausta, Selvitystä ja Ratkaisua vuosittain. Käytä hyödyksesi tarjoamamme ajankohtainen tieto."