Ajankohtaista

Täältä löydät kauppakamarimme ajankohtaiset uutiset, viestintäkanavat sekä muun muassa Keskuskauppakamarin uutiset.

Keskuskauppakamari: Tavaraliikenteen toimivuus turvattava

Koronaviruspandemia vaikuttaa Euroopassa voimakkaasti tavaraliikenteen kulkuun. Rajojen sulkeminen on aiheuttanut viivästyksiä maantiekuljetuksissa. Keskuskauppakamarin johtava liikenne- ja elinkeinopoliittinen asiantuntija Päivi Wood muistuttaa, että pitkät rekkajonot Euroopan sisärajoilla viivästyttävät rahtia ja aiheuttavat ammattikuljettajille vaikeat työolosuhteet.

Lue lisää


Lähde mukaan Afrikka-verkostoon!

Keskuskauppakamari on perustanut elokuussa 2019 Afrikka-verkoston (Africa Business Network) vauhdittamaan Suomen kaupankäyntiä Afrikan kasvaville markkinoille.

Lue lisää


Sähköiset tiedotteet

Jäsentiedote

  • Sähköinen jäsentiedote lähetetään jäsenistölle kaksitoista kertaa vuodessa. Siitä jäsenyritykset saavat ajankohtaista tietoa mm. lakimuutoksista ja Etelä-Savon kauppakamarin ajankohtaisesta toiminnasta.


Koulutusposti

  • Postissa kerromme tulevista koulutuksista. Koulutusposti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.


Kv-uutiskirje

  • Kv-uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisia asioita ulkomaankauppaan sekä ulkomaankaupan asiakirjoihin liittyen. Lisäksi kerromme myös kv-kauppaan liittyvistä ajankohtaisista koulutuksista. Kv-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.


Uutiskirje

  • Uutiskirje on jäsenistölle ja sidosryhmille lähetettävä uutiskirje, jossa kerromme pidemmällä aikavälillä tapahtuneista ja tulevista asioista. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.


Mainostilaa voit ostaa sähköisiin tiedotteisiin sekä kotisivuille. Lue lisätiedot mediakortista.

Sosiaalinen media

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista.