Ajankohtaista

Täältä löydät mm. kauppakamarimme ajankohtaiset uutiset ja viestintäkanavat sekä Keskuskauppakamarin tiedotteita ja uutisointeja.

Klikkaa yllä olevaa otsikkoa nähdäksesi lisää ajankohtaista uutisointia.

Keskuskauppakamarin elinkeino- ja ilmastoasiantuntija Teppo Säkkinen. Kuva: Elmo Eklund.

Keskuskauppakamarin kansainvälisen kaupan asiantuntija Hannele Visuri. Kuva: Pasi Murto

EU:n kauppasopimukset tarjoavat kilpailuetua vientimarkkinoilla – yritysten kannattaa hyödyntää edut täysimääräisesti

Euroopan unionin kauppasopimuksilla tiivistetään kauppasuhteita ja vapautetaan kauppaa poistamalla tulleja ja tarpeettomia kaupan esteitä. EU:lla on globaalisti laajin kauppasopimusverkosto: EU on solminut 46 kauppasopimusta kattaen 78 maata Amerikasta Aasiaan. Viimeisin neuvoteltu kauppasopimus on käytössä EU:n ja Iso-Britannian välillä. Kauppasopimusten merkitys korostuu nyt entisestään geopoliittisesti epävarmoina aikoina vakauttajina ja avoimuutta lisäävinä työkaluina. Keskuskauppakamarin mukaan yritysten kannattaa hyödyntää EU:n kauppasopimuksia uusia markkinoita etsiessä.

Etelä-Savon kauppakamari julkaisee neljää eri uutiskirjettä eri kohderyhmille: jäsentiedotetta, koulutuspostia, kv-uutiskirjettä sekä yleistä uutiskirjettä. Uutiskirjeistä tilaajat saavat ajankohtaista tietoa eri aihealueilta eri sykleillä. Uutiskirjeitä voit tilata täältä.

Mediakortista voit tutustua myynnissä oleviin mainospaikkoihin, joita löytyy niin uutiskirjeistä kuin nettisivuilta.

Sosiaalinen media

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista. Meidät löytää Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja LinkedInistä.

Keskuskauppakamarin sivuille on koottu yhteen kauppakamariryhmän yhteiset julkaisut.

"Julkaisuistamme löydät päätöksenteon tueksi ajankohtaista tietoa sekä ratkaisuja yhteiskunnallisiin ja elinkeinoelämän ongelmiin. Julkaisemme noin 30 Analyysiä, Katsausta, Selvitystä ja Ratkaisua vuosittain. Käytä hyödyksesi tarjoamamme ajankohtainen tieto."