Ajankohtaista

Täältä löydät kauppakamarimme ajankohtaiset uutiset, viestintäkanavat sekä muun muassa Keskuskauppakamarin uutiset.

ATA carnet’lla nostolava-autot matkaavat Kanadaan ja tuulivoimalat huolletaan Norjassa

Janneniska Oy haki ensimmäisen ATA carnet’nsa vuonna 2013. Sen jälkeen yritys on hankkinut niitä vuosittain tavaroiden väliaikaista vientiä varten EU:n ulkopuolelle. Helppokäyttöinen asiakirja sujuvoittaa tullausmenettelyjä ja säästää aikaa ja rahaa.

Sähköiset tiedotteet

Jäsentiedote

• Sähköinen jäsentiedote lähetetään jäsenistölle kaksitoista kertaa vuodessa. Siitä jäsenyritykset saavat ajankohtaista tietoa mm. lakimuutoksista ja Etelä-Savon kauppakamarin ajankohtaisesta toiminnasta.

Koulutusposti

• Postissa kerromme tulevista koulutuksista. Koulutusposti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.

Kv-uutiskirje

• Kv-uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisia asioita ulkomaankauppaan sekä ulkomaankaupan asiakirjoihin liittyen. Lisäksi kerromme myös kv-kauppaan liittyvistä ajankohtaisista koulutuksista. Kv-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.

Uutiskirje

• Uutiskirje on jäsenistölle ja sidosryhmille lähetettävä uutiskirje, jossa kerromme pidemmällä aikavälillä tapahtuneista ja tulevista asioista. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.

Mainostilaa voit ostaa sähköisiin tiedotteisiin sekä kotisivuille. Lue lisätiedot mediakortista.

Sosiaalinen media

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista.