Ajankohtaista

Täältä löydät kauppakamarimme ajankohtaiset uutiset, viestintäkanavat sekä muun muassa Keskuskauppakamarin uutiset.

Klikkaa Blogi-otsikkoa nähdäksesi lisää kirjoituksia


Klikkaa Ajankohtaista kansainvälistymisestä -otsikkoa nähdäksesi lisää artikkeleita

Uusi leimauskäytäntö jos asiakirjat pitää vahvistaa Digi- ja väestötietovirastossa (DVV) ja Ulkoministeriössä (UM)

Ulkomaiset viranomaiset ja muut tahot voivat vaatia, että asiakirja osana laillistamisprosessia esitetään vahvistettavaksi paikallisessa kauppakamarissa.
Yritysasiakirjoihin, jotka vaativat kauppakamarin vahvistamisen ja viranomaisen laillistamisen (Digi- ja väestötietovirasto, Ulkoministeriö) noudatetaan uutta toimintatapaa 15.2.2021 alkaen.

Lue lisää


Sähköiset tiedotteet

Jäsentiedote

  • Sähköinen jäsentiedote lähetetään jäsenistölle kaksitoista kertaa vuodessa. Siitä jäsenyritykset saavat ajankohtaista tietoa mm. lakimuutoksista ja Etelä-Savon kauppakamarin ajankohtaisesta toiminnasta.


Koulutusposti

  • Postissa kerromme tulevista koulutuksista. Koulutusposti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.


Kv-uutiskirje

  • Kv-uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisia asioita ulkomaankauppaan sekä ulkomaankaupan asiakirjoihin liittyen. Lisäksi kerromme myös kv-kauppaan liittyvistä ajankohtaisista koulutuksista. Kv-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.


Uutiskirje

  • Uutiskirje on jäsenistölle ja sidosryhmille lähetettävä uutiskirje, jossa kerromme pidemmällä aikavälillä tapahtuneista ja tulevista asioista. Uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.


Mainostilaa voit ostaa sähköisiin tiedotteisiin sekä kotisivuille. Lue lisätiedot mediakortista.

Sosiaalinen media

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista.