Ajankohtaista

IT2018-ehdot helpottavat yritysten arkea ja vähentävät kustannuksia - Ehtojen päivitys on tarkoitus aloittaa syksyllä 2020

IT2018-sopimusehtojen tarkoituksena on helpottaa sopimusten tekemistä IT-alan hankinnoissa. Ehdot on tarkoitettu käytettäviksi kotimaisissa, yritysten välisissä IT-sopimuksissa. Yleisten sopimusehtojen lisäksi olemassa on erilaisia erityisehtoja esimerkiksi valmisohjelmistojen toimituksia ja ohjelmistojen ylläpitoa varten.

Lue lisää


Vietnamin kauppasopimus hyväksyttiin, MEP Katainen: "Voitto vientivetoiselle Suomelle"

EU:n ja Vietnamin välinen vapaakauppasopimus sai tänään (12.2) Euroopan parlamentin hyväksynnän äänin 401 puolesta 192 vastaan. Kansainvälisen kaupan valiokunnassa sopimusta puolustaneen europarlamentaarikko Elsi Kataisen (kesk./Renew Europe) mukaan tulos on voitto vientivetoiselle Suomelle. Tullimaksujen ja muiden kaupanesteiden poistumisen myötä EU:n ja Vietnamin välisen kaupan on arvioitu kasvavan jopa 50 prosentilla.

Lue lisää


Sähköiset tiedotteet

Jäsentiedote

  • Sähköinen jäsentiedote lähetetään jäsenistölle kaksitoista kertaa vuodessa. Siitä jäsenyritykset saavat ajankohtaista tietoa mm. lakimuutoksista ja Etelä-Savon kauppakamarin ajankohtaisesta toiminnasta.


Koulutusposti

  • Postissa kerromme tulevista koulutuksista. Koulutusposti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.


Kv-uutiskirje

  • Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisia asioita ulkomaankauppaan sekä ulkomaankaupan asiakirjoihin liittyen. Lisäksi kerromme myös kv-kauppaan liittyvistä ajankohtaisista koulutuksista. Kv-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Voit liittyä listalle täällä.


Voit ostaa ilmoitustilaa sähköisiin tiedotteisiin sekä kotisivuille. Lue lisätiedot mediakortista.

Sosiaalinen media

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista.