Ajankohtaista

Täältä löydät mm. kauppakamarimme ajankohtaiset uutiset ja viestintäkanavat sekä Keskuskauppakamarin tiedotteita ja uutisointeja.

Klikkaa yllä olevaa otsikkoa nähdäksesi lisää ajankohtaista uutisointia.

Keskuskauppakamarin johtaja Johanna Sipola. Kuva: Liisa Takala

“Hankintalakia on rikottu” – Elinkeinoelämä vaatii hyvinvointialueiden hankinnat syyniin

Neljä keskeistä elinkeinoelämän järjestöä on toimittanut tänään 21.11. aamulla kiireellisen toimenpidepyynnön kilpailu- ja kuluttajavirasto KKV:lle hyvinvointialueiden lainvastaisiksi arvioitujen suorahankintojen takia. Toimenpidepyynnön jättivät KKV:lle Suomen Yrittäjät, Elinkeinoelämän keskusliitto, Perheyritysten liitto ja Keskuskauppakamari.

Etelä-Savon kauppakamari julkaisee neljää eri uutiskirjettä eri kohderyhmille: jäsentiedotetta, koulutuspostia, kv-uutiskirjettä sekä yleistä uutiskirjettä. Uutiskirjeistä tilaajat saavat ajankohtaista tietoa eri aihealueilta eri sykleillä. Uutiskirjeitä voit tilata täältä.

Mediakortista voit tutustua myynnissä oleviin mainospaikkoihin, joita löytyy niin uutiskirjeistä kuin nettisivuilta.

Sosiaalinen media

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista. Meidät löytää Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja LinkedInistä.

Keskuskauppakamarin sivuille on koottu yhteen kauppakamariryhmän yhteiset julkaisut.

"Julkaisuistamme löydät päätöksenteon tueksi ajankohtaista tietoa sekä ratkaisuja yhteiskunnallisiin ja elinkeinoelämän ongelmiin. Julkaisemme noin 30 Analyysiä, Katsausta, Selvitystä ja Ratkaisua vuosittain. Käytä hyödyksesi tarjoamamme ajankohtainen tieto."