Elokuussa kauppakamarin riveihin astelee Elina Ruuttila - tervetuloa!

Elokuun alussa Etelä-Savon kauppakamarin palvelupäällikön tehtävässä aloittaa Elina Ruuttila. Elina tulee tekemään töitä erityisesti koulutusten ja tapahtumien sekä Hallitukset töihin Etelä-Savossa -hankepaketin parissa. Lisäksi Elinan tontille kuuluu myös valiokunnat ja työryhmät luottamushenkilöpuolelta.

Elinaan pääsette tutustumaan hieman jo alta ja elokuussa tarkemmin! Syksyllä startataan myös Hallitukset töihin Etelä-Savossa -hankepaketti, joka kuuluu Pk-yritysten muutoskyvykkyys hankekokonaisuuteen. Toimimme hankkeessa osatoteuttajana ja voitte jo nyt ilmoittaa kiinnostuksenne osallistua hankkeeseen! Kyseessä on pk-yritysten kehittämiseen tähtäävä hanke, jossa kauppakamari paneutuu kehittämiseen erityisesti hallitustyöskentelyn näkökulmasta. Hankekokonaisuuden päätoteuttajana toimii Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja osatoteuttajina meidän lisäksi ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, LUT-yliopisto ja Savonlinnan Hankekehitys Oy - pysykäähän kuulolla!

Elina Ruuttila.

Olen Elina Ruuttila ja aloitan elokuun alussa palvelupäällikön tehtävässä. Olen innoissani sijaisuudesta! On mukava päästä tutustumaan Etelä-Savon alueen yrittäjiin ja kaikkiin teihin kauppakamarin kanssa yhteistyötä tekeviin!

Minulla on reilun 10 vuoden työkokemus viestinnästä, markkinoinnista, koulutuksista ja tapahtumista. Päätimme vuosi sitten palata takaisin lapsuuteni maisemiin Etelä-Savoon. Helsingin ja Orimattilan jälkeen Mikkeli tuntuu täydellisen kokoiselta kaupungilta asua.

Perheeseeni kuuluu tietoturva-alalla työskentelevä mies sekä 6- ja 9-vuotiaat tyttäret. Viihdymme yhdessä kaikenlaista touhuten. Minä nautin erityisesti retkistä metsään - harrastan sauvakävelyä & maastopyöräilyä ja yritän opetella (yhä edelleen) suunnistamaan.

Toivotan kaikille aurinkoisia päiviä! Elokuussa tavataan. :)

- Elina

Vastuualueet 1.8. alkaen

Etelä-Savon kauppakamarin työtehtävissä päästään tekemään hieman työnkiertoa elokuun alussa, kun kehityspäällikkö Tiina jää vanhempainvapaalle. Vanhempainvapaan aikana jäsenasiat, viestintä ja myyntilaskutus siirtyy asiakkuuspäällikkö Tanjan tehtäviin, ja hankkeet, kyselyt sekä valiokunnat ja työryhmät siirtyvät palvelupäällikkö Elinalle. Lisäksi Tanjan tehtävistä koulutustoiminta ja tapahtumajärjestelyt siirtyvät Elinalle.

Alla vielä koostettuna tulevat vastuualueet ja yhteystiedot:

​​​​​​​ToimitusjohtajaTeppo LeinonenPuh: 044 770 0592teppo.leinonen@chamber.fi / teppo.leinonen@kauppakamari.fiVastuualueet: Edunvalvonta ja vaikuttaminen, mediasuhteet, yhteistyö eri sidosryhmien välillä kansallisesti ja kansainvälisesti, hallitus ja työvaliokunta, Hilja ja Alpo Savolaisen rahaston rahastonhoitaja.

​​​​​​​Toimitusjohtaja

Teppo Leinonen

Puh: 044 770 0592

teppo.leinonen@chamber.fi / teppo.leinonen@kauppakamari.fi

AsiakkuuspäällikköTanja PuputtiPuh: 044 591 5093tanja.puputti@chamber.fi / tanja.puputti@kauppakamari.fiVastuualueet: Jäsenyyteen liittyvät asiat, viestintä ja tiedottaminen,  ulkomaankaupan asiakirjat, asiakaspalvelu ja neuvonta, hankinnat, laskut, kauppakamariosastot, TF alueverkosto & KV-ryhmä.

Asiakkuuspäällikkö

Tanja Puputti

Puh: 044 591 5093

tanja.puputti@chamber.fi / tanja.puputti@kauppakamari.fi

Vastuualueet: Jäsenyyteen liittyvät asiat, viestintä ja tiedottaminen, ulkomaankaupan asiakirjat, asiakaspalvelu ja neuvonta, hankinnat, laskut, kauppakamariosastot, TF alueverkosto & KV-ryhmä.

PalvelupäällikköElina RuuttilaPuh. 044 732 1180elina.ruuttila@chamber.fi / elina.ruuttila@kauppakamari.fi(sähköposti 1.8. alkaen)Vastuualueet: Koulutustoiminta, tapahtumajärjestelyt, hankkeet ja edellä mainittujen viestintä, kyselyt ja selvitykset sekä valiokunnat ja työryhmät.

Palvelupäällikkö

Elina Ruuttila