Etelä-Savon kauppakamarin hallitus 2022

Kauppakamarin toimintaa johtaa hallitus, joka huolehtii kauppakamarin hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä siten, kun kauppakamariasetus ja kauppakamarin säännöt edellyttävät.

Kauppakamarin syyskokouksen vahvistamaan kauppakamarin hallitukseen kuuluu puheenjohtajiston (4) lisäksi 13 jäsentä vuonna 2021.

Linkki Teams -työryhmään (vain ryhmän jäsenille)

kuvan lähde: www.ita-savo.fi

Puheenjohtaja:
Hallituksen puheenjohtaja
​​​​​​​Jari Suomalainen
Sahakuutio Oy, Kerimäki
​​​​​​​jari.suomalainen(a)sahakuutio.fi

​​​​​​​Varapuheenjohtajina:

• Mikkelin kauppakamariosaston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen, Suur-Savon Sähkö Oy, Mikkeli (1.vpj.)
  • Pieksämäen kauppakamariosaston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Harri Kovanen, Piako Oy, Pieksämäki (2.vpj.)
  • Savonlinnan kauppakamariosaston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Ari Hämäläinen, Norelco Oy, Savonlinna (3.vpj)

​​​​​​​
Puheenjohtajistosta (4 kpl) muodostuu työ- ja vaalivaliokunta, joka valmistelee asioita esim. sääntömääräisiin kokouksiin. Puheenjohtajisto (+ 1 valiokunnan pj.) edustaa Etelä-Savoa Keskuskauppakamarin valtuuskunnassa.
​​​​​​​

Hallituksen muut jäsenet:

• Toimitusjohtaja Arja Flinkman, Etelä-Savon Koulutus Oy, Mikkeli (Osaamisvaliokunnan pj.)
  • Toimitusjohtaja Jari Himanen, Suur-Savon Osuuspankki, Mikkeli
  • Toimitusjohtaja Erkki Karppanen, Etelä-Savon Energia Oy, Mikkeli
  • Toimitusjohtaja Jaana Kuivalainen, Sahanlahti Resort Oy, Puumala (Kaupan- ja palvelualanvlk pj.)
  • Toimitusjohtaja Asko Lammela, LähiTapiola Savo-Karjala, Mikkeli
  • Toimitusjohtaja Mika Lemettinen, Hoivakehitys Oy, Pieksämäki
  • Toimitusjohtaja Antti Lipsanen, Rakennusliike U. Lipsanen Oy, Naarajärvi (Teollisuusvaliokunnan pj.)
  • Kuntayhtymän johtaja, rehtori Jukka Mustonen, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Savonlinna
  • Toimitusjohtaja Osku Nykänen, Mikkeli Siivotaan Oy, Mikkeli
  • Palvelujohtaja Juha Putkonen, MPY Palvelut Oy, Mikkeli (Liikenne- ja viestintävaliokunnan pj.)
  • Kunnanjohtaja Mervi Simoska, Juvan kunta​​​​​​​
  • Toimitusjohtaja Hannu Väänänen, Blue Lake Communications Oy, Savonlinna

Esittelijä, sihteeri:
Toimitusjohtaja Teppo Leinonen, Etelä-Savon kauppakamari, p. 044 7700 592
(Savonlinnan osaston asiamies tarvittaessa)

Läsnäolo-oikeus:
Asiamies: Senior advisor Esko Pitkänen, Mikkelin kauppakamariosasto (TF Etelä-Savo ja KV-ryhmän pj.)
Asiamies: Toimitusjohtaja Timo Keisala, Pieksämäen kauppakamariosasto