Jäsenesittelyssä Kerola Consulting

Kerola Consulting on 2020 perustettu yritys, jonka yrittäjä Ilkka Kerola tarjoaa varautumisen- ja jatkuvuudenhallinnan asiakaskohtaisesti räätälöityjä asiatuntijapalveluja, johdon konsultointia ja sparrausta.

Ilkka Kerolalla on yli 30 vuoden kokemus varautumisesta ja jatkuuvenhallinnasta, yli 10 vuoden kokemus HVK:n hallituksen nimeänämä puheenjohtajana ELVAR-toimikunnassa sekä lähes 10 vuoden kokemus moniviranomaisyhteistyöstä maakunnallisesta valmiusjohtoryhmästä Etelä-Savossa. Lisäksi hänellä on yli 10 vuoden kokemus kauppakamariyhteistyöstä.

Kerola Consultingin palveluita: nykytila-arvio, uhka-analyysi, riskikartoitus, kehityssuunnittelu (varautuminen, jatkuvuudenhallinta), johdon sparraus ja suunnitelmien maastoutus. Yrittäjä tuo oman osaamisen ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn prosessin organisaation käyttöön omien asiantuntijioiden tueksi.

Yhteystiedot:

Ilkka Kerola / Kerola Consulting