Jäsenesittelyssä Saimaan Eräpalvelu Oravi Oy / SaimaaHoliday Oravi

Saimaan Eräpalvelu Oravi Oy on vuonna 1997 alkunsa saanut perheyritys. Omistajapariskunta Jukka Laitinen ja Marie Louise Fant perustivat yrityksen huomattuaan alueella olevan tarvetta ja potentiaalia matkailupalveluille.

Alkuun yritys tarjosi vain opastettuja järviluontoretkiä ja kanoottivuokrausta. Yritys tarjoaa kalustovuokrausta sekä Linnansaaren että Koloveden kansallispuistoissa. Oravi sijaitsee näiden kahden kansallispuiston välissä. Toiminta on kasvanut vuosien saatossa ja nykyään tarjonta ulottuu retkeilypalvelujen lisäksi myös majoitus- ja ravintolapalveluihin. Suosituimpiin retkiin kuuluu luonnollisesti norpparetket, joita järjestetään toukokuusta syyskuuhun. Järjestetään myös opastettuja kalastusretkiä ja melontaretkiä koko sulan veden aikana.

Talvisin palveluihin kuuluu moottorikelkkasafarit joita järjestetään Porokylässä, Rantasalmella. Linnansaaren kansallispuisto tarjoaa talvella mainiot puitteet lumikenkäilyyn ja saaresta löytyy myös viikonloppuisin auki oleva lettukahvila. Talvivaellusreitti kulkee Oravista Linnansaaren kautta aina Järvisydämeen saakka. Oraviin voi tulla lomailemaan läpi vuoden.

Saimaan Eräpalvelu Oravi Oy on osa SaimaaHoliday Oravi -yritysverkostoa. Verkostoon kuuluu 17 omarantaista vuokrahuvilaa, huoneistohotelli, vierasvenesatama, caravan paikkoja, kyläkauppa ja ravintola. Kyläkauppa ja ravintola on erikoistunut paikalliseen kalaan ja riistalihaan.

Yhteystiedot:
Kiramontie 27, 58130 Oravi
oravi@saimaaholiday.net
www.oravivillage.com

Seuraa somessa:
Facebook
Instagram
YouTube

Tunnelmia Oravin tarjonnasta - Oravissa on Saimaan monipuolisin tarjonta norpparetkiä ja infoa norpasta.

Tunnelmia Oravin tarjonnasta - Oravissa on Saimaan monipuolisin tarjonta norpparetkiä ja infoa norpasta.

Tunnelmia Oravin tarjonnasta.

Tunnelmia Oravin tarjonnasta.