REKRY: Palvelupäällikkö


Kauppakamarit edistävät yritysten toimintaedellytyksiä ja kasvua. Etelä-Savon kauppakamari tarjoaa yrityksille palveluita, vaikuttamista, tietolähteitä, edunvalvontaa, verkostoja sekä koulutuksia. Olemme yritysten alueellinen, valtakunnallinen ja globaali yhteistyöverkosto ja vaikuttamisjärjestö.
Tavoitteenamme on elinvoimainen Etelä-Savo, jossa kaikkien on hyvä ja helppo toimia.

Toimintamme kivijalkana ovat jäsenet, jotka koostuvat alueen yrityksistä, yhteisöistä, kunnista ja muutamista henkilöjäsenistä. Vaikuttamistyötä teemme vahvan luottamushenkilö- ja sidosryhmäverkoston avulla. Toimintamme osa-alueista ja painopisteistä löydät kattavasti lisätietoa nettisivuiltamme.

Haemme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 - 30.9.2023.

Palvelupäällikön tehtävässä työskentelet Etelä-Savon kauppakamarin koulutusten ja tapahtumien kehittämisen ja toteuttamisen parissa. Teet tiivistä yhteistyötä jäsenten, luottamushenkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Kehität omalta osaltasi kauppakamarin palvelutoimintaa ja tunnettuutta alueella.

Osana tehtävää toteutat Etelä-Savon kauppakamarin osalta ESR- rahoitteista kehittämishanketta, jonka tavoitteena on kehittää alueen yritysten hallitustoimintaa ja hallitustyön osaamista. Hankkeen toteuttajana viestit aktiivisesti hankkeesta, järjestät tilaisuuksia sekä vastaat hankkeen raportoinnista päätoteuttajalle. Mikäli hankkeen rahoitus ei toteudu, työaika käytetään palvelupäällikön muihin tehtäviin.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat:

  • Kauppakamarin koulutustoiminnan suunnittelu, toteutus, kehittäminen sekä myynti ja markkinointi
  • Kauppakamarin tapahtumien, vuosikokousten sekä tilaisuuksien järjestelyt
  • Hankkeen hallinnointi, toteutus ja raportointi (yrityskontaktointi, viestintä, tilaisuuksien järjestäminen ja hankehallinnointi)
  • Sidosryhmäyhteistyö
  • Asiakaspalvelu ja neuvonta (sis. vientiasiakirjat)
  • Kyselyjen ja selvitysten toteuttaminen ja raportointi
  • Valiokuntien ja työryhmien kokousten tukitoiminnot
  • Muiden työntekijöiden sijaistaminen tarvittaessa sekä muut toimitusjohtajan määräämät tehtävät.


Toivomme, että…

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Toimit luontevasti erilaisissa vuorovaikutustilanteissa suomen kielellä ja tarvittaessa myös englanniksi. Hallitset yleisimmät Microsoftin ohjelmistot, etkä vierasta uusien erilaisten järjestelmien opettelua. Viihdyt vaihtelevien työtehtävien parissa ja hallitset erilaisia tehtäviä samanaikaisesti. Olet motivoitunut ja valmis perehtymään uusiin asioihin sekä sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote. Työ edellyttää matkustamista pääsääntöisesti Etelä-Savon alueella, joten oman auton käyttö on usein välttämätöntä. Lisäksi arvostamme osaamista ja näyttöä EU-rahoitteisten hankkeiden tuntemuksesta.

Meiltä saat…

Monipuolisen näköalapaikan eteläsavolaisen elinkeinoelämän osaamisen kehittämisessä ja työsi tukena on kauppakamarin laajat verkostot sekä mukavat työkaverit ympäri Suomen. Työssä sinulla on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja osittaiseen etätyöskentelyyn. Työsuhde-etuina meillä on kattavat hyvinvointi- ja liikuntaedut sekä lakisääteistä laajempi vakuutusturva ja työterveyspalvelut. Toimistomme sijaitsee Mikkelin torin laidalla (Maaherrankatu 14), yhdessä Etelä-Savon Yrittäjien kanssa, jossa on myös työpisteesi. Samalla pääset osaksi HUB Otonkulman laajennettua työyhteisöä. Lisäksi työsuhteen etuihin kuuluu maksuton pysäköintipaikka Mikkelin toriparkissa.

Perustiedot:

Työn kesto:1.8.2022 - 30.9.2023 (voi olla mahdollisuus jatkoon)
Työaika:Kokoaikainen, liukuva toimistotyöaika
Palkkaus:2 800 €/kk
Työehtosopimus:ERTO ry:n runkosopimus soveltuvin osin
Koeaika:3 kuukautta
Määräaikaisuuden peruste:vanhempainvapaan sijaisuus
Hakuaika:25.4. – 22.5.2022. Käymme hakemuksia läpi hakuajan puitteissa, ​​​​​​​paikka voidaan täyttää sopivan tekijän löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakemus ja ansioluettelo 22.5. mennessä: teppo.leinonen@kauppakamari.fi

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Teppo Leinonen: 0447700592, teppo.leinonen@kauppakamari.fi

Yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse, seuraavina ajankohtina:

to 28.4. klo 10-11.30
to 5.5. klo 12-14
ke 11.5. klo 11-13
pe 20.5. klo 12-14.