Haku JC-Kiltaan on avoinna!

Etelä-Savon kauppakamarin JC-Kilta on tulevaisuuden tekijöiden kilta, joka koostuu alueen nuorkauppakamareiden (Mikkeli, Pieksämäki ja Savonlinna) jäsenistä. JC-Killan jäsenet toimivat jokaisessa kauppakamarin valiokunnassa, työryhmässä ja osastojen hallituksissa.

JC-Kiltalaisilla on mahdollisuus osallistua myös muuhun kauppakamarin toimintaan, kuten kauppakamarin koulutuksiin ja tilaisuuksiin sekä päätöksentekoon. Lisätietoja JC-Killasta löytyy täältä. Tarkemmin pääset tutustumaan eri valiokuntiin, työryhmiin ja osastoihin linkkien takaa.

Mahdollisuus vaikuttaa ja verkostoitua

Osallistumalla ja olemalla aktiivinen tutustut alueemme elinkeinoelämän vaikuttajiin ja päättäjiin. Valiokuntatyöskentelyn kautta kiltalaiset voivat tuoda omia ajatuksia sekä nuorkauppakamaritoimintaa esiin. Vaikutusmahdollisuudet maakunnan kehittämiseen ja edunvalvontaan ovat valiokuntatyöskentelyssä yksi keskeisistä asioista.

Mahdollisuus kouluttautua

Etelä-Savon kauppakamari järjestää vuosittain useita korkealaatuisia koulutuksia jäsenilleen ja näihin JC-Kiltalaisetkin ovat erittäin tervetulleita. Päivän tai parin mittaiset ajankohtaiskoulutukset ovat ammattitaitoisesti järjestetty ja samalla oivia tilaisuuksia verkostoitua. Tarkemmin kauppakamarin koulutustarjontaan voi tutustua täällä.

Hakuaika on nyt!

JC-Kiltaan haetaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle (2022-2023) uusia tekijöitä nyt! Jos kiinnostuit toiminnasta ja sinulla voisi olla annettavaa, täytä alla oleva lomake ja lähetä vastauksesi viimeistään 28.11.2021. Saat kopion vastauksista ilmoittamaasi sähköpostiin.

Valinnat

Killan uudet jäsenet valitsee nykyinen JC-Kilta vuoden viimeisessä kokouksessaan.

Lisätiedot: Tiina Ylönen, tiina.ylonen@kauppakamari.fi / 0447321180.