Jäsenesittelyssä Hotelli Punkaharju – Hämmenny pienistä ihmeistä!

Jäsenesittelyssä uusi jäsenemme Hotelli Punkaharju, joka tunnetaan myös nimellä Punkaharjun Luontomatkailu Oy. Kansallismaisemassa sijaitseva historiallinen Hotelli Punkaharju on kaikilla aisteilla koettava ilmiö, jossa yhdistyvät rakkaus metsä- ja järviluontoon, taiteeseen ja kulttuuriin. Saimi Hoyerin emännöimässä hotellissa nautitaan upeista näyttelyistä, huippuesiintyjistä ja ainutlaatuisista kursseista. Palkittuja paikallisia makuelämyksiä unohtamatta. Tarjolla on myös ainutlaatuiset puitteet huippukokouksiin ja elämäsi tärkeimpiin juhliin!

Nuku hyvin kansallismaisemassa

Vuonna 1845 keisari Nikolai I määräsi harjulle rakennettavaksi metsänvartijan talon matkailijahuoneineen. Talosta kasvoi myöhemmin kansainvälisestikin arvostettu Suomen vanhin valtionhotelli, jonka tarina jatkuu nyt Hotelli Punkaharjuna. Kauniisti entisöidyn hotellin lisäksi pihapiiristä löytyy tunnelmallinen Keisarinnan huvila ja viehättäviä metsähuoneita, joissa upea harjuluonto on vahvasti läsnä.

Mielikuvituksellisia makuelämyksiä

Hotelli Punkaharjun ravintolassa kunnioitetaan paikallista ruokakulttuuria modernilla otteella. Ravintola tarjoaa vierailleen herkullisia ja mielikuvituksellisia makuelämyksiä, joiden korkealaatuiset raaka-aineet hankitaan lähitilojen ja -alueiden tuottajilta. Lisäksi tarjolla on korkeatasoista viihdettä ympäri vuoden.

Tapahtumien aatelia

Hotelli Punkaharju tunnetaan monipuolisesta tapahtuma- ja kurssitarjonnastaan, jonka myötä upea kansallismaisema avautuu aivan uudella tavalla. Joogakursseilla rentoudutaan hyvää tekevässä maisemassa, Johanna Oraksen taidekursseilla nautitaan maalaamisen ilosta ja sieni- ja villiyrittikursseilla villiinnytään luonnon parhaista antimista. Hotelli Punkaharjun tapahtumakalenteri kannattaa laittaa jatkuvaan seurantaan, sillä uusia mahtavia tapahtumia kehitettään koko ajan.

Huippukokous harjulla

Punkaharjulla työntekokin on elämys. Tarjolla on elämyksellistä ruokaa läheltä sekä monipuolisia aktiviteetteja. Inspiroivat historialliset tilamme taipuvat moneen. Koe Huippukokous humisevien harjujen ja kirkkaiden järvien äärellä Hotelli Punkaharjussa!

Lue lisää ja tutustu yrityksen toimintaan tarkemmin:

www.hotellipunkaharju.fi

Facebook
Instagram
YouTube

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596
58450 Punkaharju

welcome@hotellipunkaharju.fi
Puh. 015 511 311