Jäsenesittelyssä Punkaharjun AM-Asennus Oy – Toimiva huolto on korvaamaton kumppani

Jäsenesittelyssä uusi jäsenemme Punkaharjun AM-Asennus Oy. Punkaharjun Palomäentien teollisuusalueella sijaitseva pitkän linjan huolto, sekä tarvike – ja varaosaliike on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1993 asti. 2019 vuonna tapahtunut sukupolvenvaihdos, jossa Kalle Toivanen & Joni Lötjönen lähtivät jatkamaan yritystä alkuperäisilta perustajilta, on tuonut mukanaan paljon uutta ja asiakkaita tavoitetaan ympäri Suomen mm. verkkokaupan avulla.

Kaikki huollot ja korjaukset

Punkaharjun AM-Asennus Oy on erikoistunut urakoitsijoiden, kiinteistöhuoltoyhtiöiden sekä maa- ja metsätalousyrittäjien huoltopalveluun. Yrityksen vankkumaton periaate huoltojen kanssa on aina ollut se, että koneet ja laitteet pyritään aina huoltamaan merkkiin ja omistajaan katsomatta, olipa kyseessä yksityishenkilön pieni ruohonleikkuri, paikallinen suurempi puunkorjuuyritys, tai vaikkapa erittäin suuren paperitehtaan nostinlaitteisto.

Kenttätyön tärkeys

Lähes päivittäin maakunnissa ja aina Keiteleen sahalta Lappeenrannan Kaukaan paperitehtaalle kiitävä räikeästi logoteipattu huoltoauto varmistaa pitkän kantaman huoltotyöt, sekä mahdollistaa todella nopeat hälytyslähdöt kentälle koneen, tai laitteen antautuessa pahimmassa paikassa. Vika ei ole aina suuri ja monesti asiakas pääseekin jatkamaan käynnin jälkeen töitään, eivätkä urakat ja luvatut työt pääse viivästymän ja kasaantumaan.

Erinomainen huoltovarmuus

Punkaharjun AM-Asennus Oy on jatkuvasti sukupolvenvaihdoksen jälkeen kehittänyt huoltopisteellä pidettävää varastoa niin metsäkoneiden, kuin maatalouskoneiden osien kanssa, jotka ovat kaksi reilusti suurinta osa-aluetta varaosarintamalla. Erittäin toimivat varaosaketjut mahdollistavat myös varaosan saamisen lähes koneeseen kuin koneeseen heti seuraavaksi päiväksi jo ennen kukonlaulua. Varaosien – ja tarvikkeiden saanti on myös mahdollistettu ilta – ja viikonloppuaikaan ilman erillisiä asiakkaille tästä palvelusta normaalisti koituvia kulueriä, jolla on saatu asiakkaiden huoltovarmuutta parannettua huomattavasti ja palautteet varaosapalvelun kehityksestä ovat olleet erinomaisia.

Ammattitaitoa ja kokemusta

Punkaharjun AM-Asennus Oy on pysynyt viimevuosien rakettimaisen teknisen kehityksen mukana panostamalla erittäin paljon henkilökunnan koulutukseen, sekä perehdyttämiseen varsinkin uusien koneiden – ja laitteiden kanssa. Valtuutettuihin huoltomerkkeihin kuuluu mm. Ponsse, John Deere, CaseIH, New Holland, Kesla, sekä Avant. Kuitenkin merkkiin katsomatta kaikki laitteet on korjattu ja huollettu aina moottoripyöristä ja perämoottoreista raivaussahoihin. Yrityksen uusin nopeasti kehittyviin osaamisalueisiin kuuluu mm. vuodesta 2020-vuodesta asti aktiivisena ollut verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteita asiakkaille ympäri Suomen todella laajalla tuoteskaalalla.

Lue lisää ja tutustu yrityksen toimintaan tarkemmin:
www.am-asennus.fi
www.am-asennus.fi/verkkokauppa
www.facebook.com/amasennus
www.instagram.com/amasennus/

Punkaharjun AM-Asennus Oy
Palomäentie 41
58500 Punkaharju
myynti@am-asennus.fi
Puh. 020 743 4840