Jäsenesittelyssä Tietomylly Oy!

Tietomylly Oy on kangasniemeläinen vuonna 1980 perustettu tilitoimisto, jonka johdossa tänä päivänä toimii Elmeri Linnera. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima jäsentoimisto.

Tietomyllyssä työskentelee yhdeksän taloushallinnon ammattilaista, joiden vahva ammattitaito, palvelualttius ja huolenpito asiakkaista on yrityksen keskeisimpiä vahvuuksia. Tietomyllyn asiantuntijoiden keskinäinen tiimityöskentely ja osaamisen monipuolinen hyödyntäminen takaa parhaan palvelun laadun asiakkaalle.

Tietomylly on vahvasti kehittyvä ja eteenpäin suuntaava tilitoimisto, jonka toiminnan tavoitteena on tukea asiakkaidensa liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Yritys tarjoaa tavanomaisten tilitoimistopalvelujen lisäksi monipuolista yritysneuvontaa liiketoiminnan eri osa-alueisiin liittyen, mm. verotus, lainsäädäntöjen tulkinta, yritysjärjestelyt ja henkilöstöhallinto.

Taloushallinnon ohjelmistoista Tietomylly käyttää pääasiassa Visma Fivaldia. Muita käytössä olevia taloushallinnon järjestelmiä ovat mm. Procountor ja Netvisor.

Tietomyllyn keskeisimmät arvot ovat

AMMATTITAITO
Huolehdimme osaamisestamme ja kouluttaudumme aktiivisesti, jotta meillä olisi viimeisin tieto alan muutoksista, taitoa kehittää omaa toimintaamme ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

TAVOITETTAVUUS
Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa heille sopivalla tavalla. Asiakkaat saavat meiltä henkilökohtaista palvelua ja pidämme tärkeänä hyvän vuorovaikutussuhteen luomista asiakkaidemme kanssa.

ARVOSTUS
Hyvä asiakas- ja työntekijäkokemus ovat meille tärkeitä, minkä vuoksi luottamus, vuorovaikutus, kannustava palaute ja myönteinen ilmapiiri ovat toiminnassamme avainasemassa.

Yhteystiedot:

Tietomylly Oy
Kankaistentie 4
51200 Kangasniemi

040 352 4728
tm@tietomylly.fi

www.tietomylly.fi
Facebook
LinkedIn