Juhlamme siirtyy vuoteen 2021!

Kauppakamaritoiminta Etelä-Savossa täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Odotimme suurella innolla että pääsisimme viimein tapaamaan jäseniä ja yhteistyökumppaneita mukavien juhlien merkeissä 28.8.2020. Pitkään tilanne näyttikin hyvältä, mutta viimeaikainen virustilanteen kehitys sekä uudet mahdolliset suositukset yleisötilaisuuksien järjestämisestä on pakottanut meidät pohtimaan mahdollisia terveysriskejä. Vaikka Mikaelin tilat mahdollistaisikin väljät järjestelyt istumapaikkojen suhteen, on juhlien järjestäminen vallitsevassa tilanteessa ongelmallista. Yksikin sairastunut voisi aiheuttaa suuren määrän altistumisia ja mahdollisia tartuntoja ja siten vaarantaa osaltaan myös monen maakunnan yrityksen tai yhteistyökumppanimme toimintaa. Kauppakamarin on oltava tässä mielessä erityisen huolellinen.

Surullisin mielin olemme päättäneet siirtää juhlan ensi vuoteen. Ilmoittelemme uudesta päivämäärästä heti sen varmistuttua.

JC-kilta, joka täyttää 10v tekee omat ratkaisunsa juhlansa suhteen. Tästä tulee viestiä niille, joita asia koskee.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta kauppakamari palvelee normaalisti. Voitte olla meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Jos tilanne sallii, teemme mielellämme syksyn aikana myös yritysvierailuja, joten kutsukaa kylään ja keskustelemaan. Kauppakamarin koulutustarjonta syyskaudelle päivittyy koko ajan nettisivuillemme. Tarjolla on sekä etänä että lähikoulutuksena tarjottavaa koulutusta. Mm HHJ kurssi alkaa 17.9 Mikkelissä ja sinne on vielä jonkin verran paikkoja jäljellä. Autamme myös jäseniä maksutta mahdollisissa koronaan liittyvissä avustuksissa ja niiden hakemisessa.

Yhteistyöterveisin:
Antti Lipsanen