Koronavirus tilanne on vakava lähes kaikilla toimialoilla. Kauppakamari auttaa, neuvoo ja vaikuttaa.

Koronaviruksen myötä lähes kaikilla toimialoilla on ilmennyt tai on ilmenemässä vakavia haasteita liiketoiminnassa. Kauppakamarin tutkimuksen mukaan jonkinlaisia vaikutuksia kertoi 95 % yrityksistä. Uudistamme kyselyn ensi viikolla ja toivomme teidän mahdollisimman monen vastaavaan. Kyselyn tietoja käytetään vaikuttamistyömme pohjana valtion suuntaan.

Kauppakamarit ympäri Suomen ovat nyt keskeisessä roolissa tilannekuvan välittämisessä maan hallituksen suuntaan, ja meillä on Keskuskauppakamarin kautta suorat vaikuttamiskanavat. Voitte olla kaikkien mahdollisten huolien tai ratkaisuehdotusten merkeissä minuun yhteydessä niin saamme informaatiota eteenpäin. Pyrin lähiviikkojen aikana olemaan kaikkiin jäseniimme yhteydessä puhelimitse, jotta kuulisin teiltä suoraan ajatuksia ja näkemyksiä tilanteestanne.

Informoimme teitä uutiskirjeiden muodossa aktiivisesti erilaisista maan hallituksen linjauksista ja lainsäädännön kysymyksistä sitä mukaa, kun tietoa saamme. Autamme teitä myös tarvittaessa hakemusten tekemisessä jos niistä tulee kysyttävää. Olkaa matalalla kynnyksellä minuun yhteydessä.
Jos emme osaa auttaa, selvitämme kyllä mistä apua saatte. Keskitettyä ja jatkuvasti päivittyvää yhteistä informaatiota kerätään Keskuskauppakamarin ja Helsingin seudun kauppakamarin koronainfo -sivuille.

Kauppakamarin koulutukset syksyn osalta ovat nyt myös pääosin avoinna ilmoittautumisille. Löydätte ne verkkosivuiltamme ja kerromme mielellämme lisätietoja. Toivottavasti pääsemme järjestämään niitä silloin jo kasvotusten ja tapaamaan toisiamme myös niiden merkeissä.

Toivotan voimia ja terveyttä jokaiselle, ollaan yhteydessä

Teppo Leinonen
toimitusjohtaja