Koulutusta tarjolla myös korona-aikana

Kauppakamarit ovat perinteinen ja arvostettu koulutusten tarjoaja. Merkkinä korkeasta laadustamme on saamamme palaute, jonka keskiarvo on jatkuvasti ollut yli 4/5.

Korona-aika on tehnyt mahdottomaksi myös meille koulutusten järjestämisen lähiopetuksena. Toivon, että jo syksyllä pääsemme palaamaan normaaliin, silloin luvassa on joukko kauppakamarin perinteisiä koulutuspäiviä sekä HHJ kurssi. Myös täällä hetkellä kauppakamari tarjoaa laajan joukon erilaisia koulutuksia, nyt kuitenkin verkossa toteutettuna. Olemme tiivistäneet yhteistyötä muiden kauppakamarien kanssa verkkopohjaisten koulutusten järjestämisessä. Tarjonta on laajaa ja monipuolista sekä monilta osin myös normaaliaikoja edullisempaa. Haluamme näin tarjota teille mahdollisuuden hyödyntää mahdollisesti hiljaisempia aikoja henkilöstönne osaamisen kasvattamiseen, jotta olisitte viruksen jälkeen entistä paremmassa iskussa.

Mikäli kaipaatte lisätietoja, voitte olla meille yhteydessä. Jos teillä on erityistarpeita, voimme kartoittaa missä koulutuksessa olisi tarjolla tarpeitanne vastaavaa sisältöä.

Voimia ja terveyttä toivottaen

Teppo Leinonen