Laajat neuvontapalvelut nyt Etelä-Savon kauppakamarin jäsenyrityksien käytettävissä

Helsingin seudun kauppakamarin jäsenpalveluneuvonta laajenee Etelä-Savon jäsenyritysten käyttöön 1.5.2021. Jatkossa myös Etelä-Savon kauppakamarin jäsenyritykset voivat hyödyntää Helsingin seudun kauppakamarin tarjoamaa neuvontapalvelua. Maksuttomassa neuvontapalvelussa asiantuntijat ja lakimiehet vastaavat yritysten kysymyksiin verotuksesta, taloushallinnosta ja lakiasioista.

”Vastaamme vuodessa jopa yli 8 000 kysymykseen. Koronapandemian aikana olemme auttaneet jopa 100 yritystä päivässä. Palvelusta on ollut yrityksille todellista hyötyä”, kertoo johtaja Marko Silen Helsingin seudun kauppakamarista.

Kauppakamarin työsuhdeneuvonta palvelee yritysasiakkaita numerossa (09) 2286 0250 klo 8–16.

Yhteydessä voi olla myös kauppakamarin kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta

Yhteydenottolomake

Yritykset saavat neuvoja mm. työsuhde-, palkanlaskenta- ja henkilöstöasioissa sekä verotuksessa, yhtiöoikeudessa, sopimusasioissa ja ulkomaankaupassa. Myös kirjanpitoon ja taloushallintoon sekä kansainvälisiin asioihin on neuvontaa.

Koronapandemiassa yrityksille on koottu myös erillinen Koronainfo yrityksille -sivu, johon kootaan ajankohtaista tietoa pandemiasta.

Neuvontapalvelu on tarjolla Helsingin seudun, Kymenlaakson, Länsi-Uudenmaan, Turun, Oulun, Rauman, Satakunnan, Riihimäki-Hyvinkään, Lapin ja jatkossa myös Etelä-Savon kauppakamarien jäsenille.

Kaikki Etelä-Savon kauppakamarin jäsenille tarjoamat neuvontapalvelut löytyvät myös täältä: Neuvontapalvelut jäsenille