RL-Palvelut Oy - inspiraationa huominen

Jäsenesittelyssä RL-Palvelut Oy, joka on ollut kauppakamarimme jäsen jo vuodesta 2007! Yritys tarjoaa jätehuollon ja siivouksen palveluita kattavasti - tutustu tarkemmin jutusta!

Jätteet helposti ja vastuullisesti kierrätykseen

Toteutamme kokonaisvaltaisia ympäristöhuollon ja puhtauden palveluita: asiakaskeskeisesti, joustavasti ja luotettavasti.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys on osa arkeamme.

Me suunnittelemme parhaan mahdollisen kokonaisuuden ympäristövastuun kannalta - huomioiden paikalliset olosuhteet. Toteutamme palvelut ympäristövaikutukset huomioiden ja suosimme laadukkaita työvälineitä sekä tarvikkeita. Pyrimme aina asiakkaalle sopivimpaan ja edullisimpaan ratkaisuun. Toimintamme pohjana on asiakkaiden toiveet sekä ohjeet ja laatujärjestelmä.

Tekemisessämme korostuu meille tärkeät asiat kuten vastuullisuus ja ratkaisukeskeisyys niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme kohtaan.

Tuomme iloa, mielenrauhaa ja hyvinvointia asiakkaidemme arkeen.

Monipuoliset ja kattavat ympäristöhuollon palvelut yrityksille – tulemme kuin tilauksesta

• jätehuollon välineet (jäteastiat, vaihtolavat, puristimet jne.)
  • lajittelu ja kierrätys kuntoon (kartoitus ja neuvonta)
  • vaihtolavojen ja puristimien kuljetukset
  • lokaauton palvelut
  • tietosuoja astiat tuhottaville materiaaleille
  • vuokra WC -palvelut
  • vaarallisten jätteiden nouto

Siivouspalvelut yrityksille ja kotiin – meiltä saa puhtaasti parasta palvelua

• toimitila siivous
  • ikkunan pesut
  • koti ja mökkisiivouspalvelut
  • muuttosiivoukset
  • raivaukset ja tyhjennyssiivoukset

Haluatko sinä esitellä yrityksesi muille kauppakamarimme jäsenille?

Jäsenesittelyssä kauppakamarimme jäsen voi esitellä oman yrityksensä kauppakamarin verkkosivuilla, jäsentiedotteessa sekä sosiaalisen median kanavissa. Jäsenesittely koostetaan jäsenen toimittamista materiaaleista - kysy lisätietoja Tiinalta (tiina.ylonen@kauppakamari.fi).