Toimitusjohtajan kesätervehdys - Loppukesästä juhlitaan

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta kauppakamaritoiminnan aloittamisesta Etelä-Savossa. Matkalle on mahtunut monenlaista tarinaa ja tapahtumaa sodista koronavirukseen. Viruksen aiheuttamana moni tilaisuus on jäänyt pitämättä ja juhla juhlimatta. Työpisteet ovat mahdollisuuksien mukaan siirtyneet etäälle ja kokoukset verkkoon. Sosiaalinen kansakäyminen on vähentynyt siinä määrin, että monella ilo on silmin nähtävissä nyt kun viimein on tullut ainakin vähän mahdollisuus tavata ihmisiä.

Virustilanne näyttää tällä hetkellä helpottavan ja varmahan ei voi tulevasta olla, mutta näyttää siltä että voisimme juhlia turvallisesti ja tavata toisiamme. Nyt ennen kesää onkin hyvä käydä ilmoittautumassa mukaan Etelä-Savon kauppakamarin 80-v. juhlaan ja tulla elokuun 28. päivä tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja. Kutsu on avoin kaikille ja sitä voi välittää eteenpäin, laskutamme vasta kun tiedämme että juhla varmasti toteutuu.

Itse juhlassa halusimme välttää turhaa jäykistelyä. Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen juhlapuheen jälkeen muistelemme lyhyesti kuluneita vuosia ja palkitsemme ansioituneita, sen jälkeen ohjelmassa on maittava illallinen jota seuraa tanssia ja musiikkia.

Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen kanssa viimeistään silloin. Juhlaan voi käydä ilmoittautumassa osoitteessa www.eskauppakamari.fi/80.

Ennen kauppakamaria juhlimme kuitenkin keskikesän juhlaa! Aurinko näyttää hellivän kotimaata tänä vuonna, joten loma-aika on erinomainen mahdollisuus nauttia Suomen kesästä ja erityisesti Etelä-Savon lukuisista kohteista.

Aurinkoista ja turvallista juhannusta kaikille!

Teppo Leinonen
toimitusjohtaja