Hilja ja Alpo Savolaisen rahasto

Hilja ja Alpo Savolaisen rahasto on vuonna 1974 testamentilla Etelä-Savon kauppakamarille luovutettu itsenäinen rahasto.

​​​​​​​Rahaston tarkoituksena on tukea eri tavoin kauppakamarin toiminta-alueen taloudellisten ja teknisten alojen hyväksi tehtyä opetus-, kehitys- ja tutkimustyötä sekä avustaa stipendein alueelta kotoisin olevia em. aineiden opiskelijoita.

Apurahojen ja stipendien hakuaika on loka-joulukuussa. Kuulutukset julkaistaan alueen päälehdissä sekä näillä sivuilla.
​​​​​​​Vuosittain apurahoja / stipendejä jaetaan n. 35 000€.

Vuoden 2023 apurahojen hakuaika on loka-joulukuussa 2022. Haun kriteerit vahvistetaan vuosittain ja julkaistaan näillä sivuilla sekä alueen lehdissä kun haku aukeaa.

Hilja ja Alpo Savolaisen rahastoa hoitaa Etelä-Savon kauppakamarin hallituksen valitsema viisi henkinen hallitus, joka valitaan kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

​​​​​​​RAHASTON HALLITUKSEN JÄSENET VUONNA 2022-2023:

• Puheenjohtaja: Kauppaneuvos Kari Manninen, Mikkeli
  • Hallituksen pj. Erkki Lappi, Ekin Muovi Oy
  • Toimitusjohtaja Teppo Leinonen, Etelä-Savon kauppakamari
  • Toimitusjohtaja/ Rehtori Jukka Mustonen, SAMIEdu
  • Yrittäjä Hannu Summanen, Mikkelin perheravintolat Oy

​​​​​​​Asiantuntija: OP Private varainhoitaja, Eveliina Pyyhtinen, Suur-Savon Osuuspankki, Mikkeli

Linkki Teams -työryhmään (vain hallituksen jäsenille)

Sihteeri, rahastonhoitaja:
Toimitusjohtaja Teppo Leinonen, Etelä-Savon kauppakamari:
p. 044 770 0592, teppo.leinonen@kauppakamari.fi