Hilja ja Alpo Savolaisen rahasto

Hilja ja Alpo Savolaisen rahasto on vuonna 1974 testamentilla Etelä-Savon kauppakamarille luovutettu itsenäinen rahasto.

​​​​​​​Rahaston tarkoituksena on tukea eri tavoin kauppakamarin toiminta-alueen taloudellisten ja teknisten alojen hyväksi tehtyä opetus-, kehitys- ja tutkimustyötä sekä avustaa stipendein alueelta kotoisin olevia em. aineiden opiskelijoita.

Apurahojen ja stipendien hakuaika on loka-joulukuussa. Kuulutukset julkaistaan alueen päälehdissä sekä näillä sivuilla.
​​​​​​​Vuosittain apurahoja / stipendejä jaetaan n. 35 000€.

Vuoden 2021 stipendien ja apurahojen (hakuaika oli 15.10.-31.12.2020) hakemusten käsittely on käynnissä, ilmoitamme hakijoille tilanteen heti kun mahdollista.

RAHASTON HALLITUKSEN JÄSENET VUONNA 2021-2023:

• Puheenjohtaja: Kauppaneuvos Kari Manninen, Mikkeli
  • Varapuheenjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja Erkki Lappi, Ekin Muovi Oy, Virtasalmi
  • Ammattikasvatusneuvos Keijo Pesonen, Savonlinna
  • Toimitusjohtaja Arto Sepponen, Tietotuotanto Sepponen Oy, Pieksämäki
  • Sihteeri, asiamies: Toimitusjohtaja Teppo Leinonen, Etelä-Savon kauppakamari, p. 044 7700 592, teppo.leinonen@kauppakamari.fi

• Asiantuntija: OP Private varainhoitaja, Eveliina Pyyhtinen, Suur-Savon Osuuspankki, Mikkeli

Linkki Teams -työryhmään (vain hallituksen jäsenille)