Neuvontapalvelut jäsenille

Etelä-Savon kauppakamarin jäsenet voivat hyödyntää maksuttomia neuvontapalveluja paikallisten asianajotoimistojen kautta sekä Helsingin seudun kauppakamarin neuvontapalveluita 1.5.2021 alkaen. Kysy ennenkuin teet virheitä!

Paikalliset neuvontapalvelut

Etelä-Savon kauppakamarin jäsenenä voit hyödyntää maksutonta First Stop Shop -periaatteella tarjottavia sopimusoikeuteen, työsuhdeasioihin, verotukseen ja sähköiseen liiketoimintaan erikoistuneiden lakimiesten neuvontapalveluita puhelimitse tai sähköpostitse. Kysymyksessä on konsultoiva, alustava neuvonta.

Mukana olevat asianajotoimistot:

Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy
Savilahdenkatu 5-7 B 32
puh. (015) 365 333
toimisto(at)ervasti-kunnas.fi

Asianajotoimisto Fenno Mikkeli Oy
Porrassalmenkatu 21 B

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy
Vuorikatu 3 A, 2.krs.
mikkeli(at)lindblad.fi

Asianajotoimisto Ropponen & Valjakka Oy
Tallikatu 7
76100 PIEKSÄMÄKI
puh. (015) 228 945
toimisto(at)rvlaw.fi

Helsingin seudun kauppakamarin neuvontapalvelut

Maksuttomassa neuvontapalvelussa Helsingin seudun kauppakamarin asiantuntijat ja lakimiehet vastaavat kysymyksiisi liittyen muun muassa:

• työsuhde-, palkanlaskenta- ja henkilöstöasioihin
  • verotukseen
  • yhtiöoikeuteen
  • sopimusasioihin
  • ipr-asioihin
  • tietosuojakysymyksiin
  • ulkomaankauppaan ja kansainvälisiin asioihin
  • kirjanpitoon ja taloushallintoon.

Työsuhdeneuvonta palvelee yritysasiakkaita numerossa (09) 2286 0250 klo 8–16.

Yhteydessä voi olla myös lomakkeen kautta.

Muiden kuin jäsenten ja yleisesti kiinnostaviin aiheisiin koskeviin kysymyksiin vastataan julkisesti Vastauspankissa, josta voit käydä etsimässä myös vastausta kysymykseesi.

Koronapandemiassa yrityksille on koottu myös erillinen Koronainfo yrityksille -sivu, johon kootaan ajankohtaista tietoa pandemiasta.

Tämä neuvontapalvelu on tarjolla Helsingin seudun, Kymenlaakson, Länsi-Uudenmaan, Turun, Oulun, Rauman, Satakunnan, Riihimäki-Hyvinkään, Lapin ja Etelä-Savon kauppakamarien jäsenille.