Etelä-Savon kauppakamarin hallitus v.2021

Kauppakamarin toimintaa johtaa hallitus, joka huolehtii kauppakamarin hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä siten, kun kauppakamariasetus ja kauppakamarin säännöt edellyttävät.

Kauppakamarin syyskokouksen vahvistamaan kauppakamarin hallitukseen kuuluu puheenjohtajiston (4) lisäksi 14 jäsentä vuonna 2021.

Linkki Teams -työryhmään (vain ryhmän jäsenille)

Jari Suomalainen

kuvan lähde: www.ita-savo.fi

Puheenjohtaja:
Toimitusjohtaja Jari Suomalainen
Sahakuutio Oy, Kerimäki
​​​​​​​jari.suomalainen(a)sahakuutio.fi

​​​​​​​Varapuheenjohtajina:

• Mikkelin kauppakamariosaston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen, Suur-Savon Sähkö Oy, Mikkeli (1.vpj.)
  • Pieksämäen kauppakamariosaston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Satu Lipsanen, Lipa-Betoni Oy, Naarajärvi (2.vpj.)
  • Savonlinnan kauppakamariosaston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Ari Hämäläinen, Norelco Oy, Savonlinna (3.vpj)

​​​​​​​
Puheenjohtajistosta (4 kpl) muodostuu työ- ja vaalivaliokunta, joka valmistelee asioita esim. sääntömääräisiin kokouksiin. Puheenjohtajisto (+ 1 valiokunnan pj.) edustaa Etelä-Savoa Keskuskauppakamarin valtuuskunnassa.

Hallituksen muut jäsenet:

• Toimitusjohtaja Arja Flinkman, Etelä-Savon Koulutus Oy, Mikkeli (Osaamisvaliokunnan pj.)
  • Toimitusjohtaja Jari Himanen, Suur-Savon Osuuspankki, Mikkeli
  • Kauppaneuvos, toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, Osuuskauppa Suur-Savo, Mikkeli
  • Toimitusjohtaja Erkki Karppanen, Etelä-Savon Energia Oy, Mikkeli
  • Toimitusjohtaja Kalevi Korjala, Wivilla Oy / Hotelli Hospitz, Savonlinna (Kaupan- ja palvelualanvaliokunnan pj.)
  • Toimitusjohtaja Harri Kovanen, Piako Oy, Pieksämäki
  • Aluejohtaja Jari Kuosmanen, Kesko Oyj/Itä-Suomi
  • Toimitusjohtaja Asko Lammela, LähiTapiola Savo-Karjala, Mikkeli
  • Toimitusjohtaja Kari Leinonen, Oy Vip Cruise Ltd., Savonlinna
  • Toimitusjohtaja Antti Lipsanen, Rakennusliike U. Lipsanen Oy, Naarajärvi (Teollisuusvaliokunnan pj.)
  • Kuntayhtymän johtaja, rehtori Jukka Mustonen, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Savonlinna
  • Toimitusjohtaja Osku Nykänen, Mikkeli Siivotaan Oy, Mikkeli
  • Palvelujohtaja Juha Putkonen, MPY Palvelut Oy, Mikkeli (Liikenne- ja viestintävaliokunnan pj.)
  • Kunnanjohtaja Mervi Simoska, Juvan kunta

Esittelijä, sihteeri:
Toimitusjohtaja Teppo Leinonen, Etelä-Savon kauppakamari, p. 044 7700 592

Läsnäolo-oikeus:
Asiamies: Senior advisor Esko Pitkänen, Mikkelin kauppakamariosasto (TF Etelä-Savo ja KV-ryhmän pj.)
Asiamies: Toimitusjohtaja Timo Keisala, Pieksämäen kauppakamariosasto
Asiamies: toimitusjohtaja Teppo Leinonen tarvittaessa