Kansainvälistymällä kasvuun –Kauppakamareiden kansainvälistymisviikko 31.10.-4.11.2022

Keskuskauppakamari ja 19 kauppakamaria tukevat yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen. Vauhditamme yritysten uusien markkinoiden valloitusta järjestämällä Kansainvälistymällä kasvuun -viikon 31.10.-4.11.22.

Kauppakamarit ympäri Suomen järjestävät tänäkin vuonna yhteisen Kansainvälistymällä kasvuun -viikon 31.10.-4.11.22.

Viikolla haluamme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa rohkaista ja innostaa kaikenkokoisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Tarjoamme yrityksille mm. tietoa, verkostoja ja työkaluja uusien mahdollisuuksien ja markkinoiden valloitukseen.

Tilaisuudet järjestetään etänä tai lähitoteutuksena ja ne ovat pääosin maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!