Väistyvän kauppakamarin puheenjohtajan terveiset

RAKENNUSLIIKE U. LIPSANEN OY
Puh 0403 000 506

www.lipsanen.com

Minun suunniteltu kolmevuotinen puheenjohtajuuskausi päättyy nyt joulukuussa. Aloitin puheenjohtajana Markku Kakriaisen vielä toimiessa toimitusjohtajana, Leinosen Tepon valinta oli tehty jo edellisen puheenjohtajan aikana, valintavaliokunnassa olin mukana. Tepon ensimmäisiä tehtäviä oli strategian päivitys, joka oli jo sen tarpeessa. Strategiaa tehtiin vahvasti kaikkien osastojen kanssa yhteistyössä. Myös johto- ja hallintosäännöt päivitettiin vastaamaan tämän päivän käytännön toimintaa, joilla myös vahvistettiin osastojen toiminta- ja päätösvaltaa. Ja näiden asioiden parissa tuntui ensimmäinen vuosi menneen myös omalta osalta.

Puheenjohtajuus on ollut minulle todella mukava ja verkostoja avaava kokemus. Kauppakamaritoiminta ympäri Suomea on todella aktiivista ja uusiin ihmisiin tutustuminen on kauppakamariryhmässä helppoa. Kuluva vuosi on ollut monella tavalla poikkeuksellinen, myös kauppakamaritoiminnassa tämä on näkynyt. Tapahtumia on peruttu, siirretty ja muutettu etäyhteyksin pidettäviksi. Etäyhteyksillä olevissa tilaisuuksissa verkottuminen ja ihmisten tapaaminen jää pois, mikä on todella harmillista ja niitä jään tältä vuodelta kovasti kaipaamaan.

Toimistolle Tepolle, Tanjalle ja Tiinalle iso kiitos hyvästä ja sujuvasta yhteistyöstä. Mukava oli olla mukana tiiviissä yhteistyössä teidän kanssanne! Kauppakamarin hallituksen jäsenille myös kiitos, ajankäyttönne hyvän asian ja edunvalvonnan puolesta on korvaamatonta tälle maakunnalle. Hallituksen jäsenien työskentely on ollut aktiivista, ammattitaitoista ja positiivisella tavalla keskustelevaa.

Uudelle puheenjohtajalle Jari Suomalaiselle menestystä valittuun tehtävään. Yhteisiä päämääriä on hyvä hioa ja Etelä-Savon puolia pitää, vahvalla yhteistyöllä saadaan Etelä-Savoon lisää vetovoimaisuutta!