Tilaisuudet

Kauppakamari järjestää laadukkaita, työelämää tukevia ajankohtaisia tilaisuuksia, jotka jäsenenä saat aina muita edullisemmin!

​​​​​​​Liittymällä kauppakamarin koulutuspostilistalle saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi. Koulutusposti ilmestyy n. 6 kertaa vuodessa.

Turvallinen osallistuminen tilaisuuksiimme
Seuraamme koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta herkällä korvalla, emmekä riskeeraa osallistujien terveyttä. Huomioimme tapahtumissamme osallistujien turvavälit. Tilaisuuksissamme on myös tarjolla kasvomaskeja halukkaille ja käsidesiä.
Mikäli tapahtuman aikana on kokoontumisrajoituksia voimassa, pyritään ainakin osa tilaisuuksista järjestämään verkkotapahtumana.
Voit tarvittaessa vaihtaa lähiosallistumisesi etäosallistumiseksi lähempänä tilaisuutta rajoitusten niin vaatiessa.
Järjestämme tilaisuutemme vain luotettavien, hygieniasta ja turvallisuudesta huolehtivien kumppanien kanssa.
Mikäli sinulla on Covid-19 oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme jäämään kotiin. Olemme joustavia peruutusehdoissamme.
Yksi parhaimmista anneista on kuitenkin verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!
Tervetuloa oireettomana!

Kauppakamaritoimintaa 80-vuotta Etelä-Savossa juhlia yhteistyössä toteuttamassa:

Nämä koulutukset myös jäsenetuhintaan!

Helsingin seudun kauppakamarin suosittuihin koulutuksiin on nyt mahdollista osallistua myös live streamin kautta. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden.

​​​​​​​Keskuskauppakamari tukee yrityksiä järjestämällä päästövähennyskoulutuksia nyt etäyhteyksin.
Koulutuksissa tarjotaan käytännönläheisiä työkaluja päästöjen laskentaan, vähentämiseen ja kompensointiin. Koulutuksesta saat valmiudet Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen edellyttämän päästölaskennan tekemiseen.
Lue lisää: https://kauppakamari.fi/hankkeet/tapahtumat/paastovahennyskoulutukset/

Kauppakamari kouluttaa myös verkossa.

Muiden koulutustarjontaa / tapahtumia:

Koulutusmateriaalien hinnat: Jos et pääse osallistumaan koulutukseen, voit ostaa meiltä materiaalin -50% koulutuspäivän hinnasta + alv. Koskee vain toteutuneita koulutuksia, poislukien HHJ -tuoteperheen koulutukset.

”Osallistumalla kauppakamarin tilaisuuksiin hyväksyt, että kuviasi saatetaan julkaista sosiaalisen mediassa tai muissa kanavissa, tilaisuuksiin liittyvän viestinnän yhteydessä.”

Peruutusehto kaikkiin maksullisiin tilaisuuksiimme:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista tai jos osallistuja/ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle, ilmoittamalla muutoksesta kauppakamarille (pl. HHJ -koulutukset). Peruutukset kirjallisesti (esim. sähköpostilla).
Tilaisuuden järjestämisen ehtona on tilaisuuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.​​​​​​​