Tilaisuudet

Kauppakamarikouluttaa - osaaminen yrityksen voimavaraksi!
Kauppakamari järjestää laadukkaita, työelämää tukevia ajankohtaisia tilaisuuksia, jotka jäsenenä saat aina muita edullisemmin!

Olemme lisänneet kauppakamarien välistä yhteistyötä! Tarjonnassamme on webinaareja/striimejä usean kauppakamarin alueelta. Saat nekin kauppakamarin jäsenenä jäsenetuhintaan!
​​​​​​​
​​​​​​​Liittymällä kauppakamarin koulutuspostilistalle saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi. Koulutusposti ilmestyy n. 6 kertaa vuodessa.

Turvallinen osallistuminen tilaisuuksiimme covid-aikana:
Seuraamme koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta herkällä korvalla, emmekä riskeeraa osallistujien terveyttä. Huomioimme tilaisuuksissamme osallistujien turvavälit ja sen vuoksi olemme varanneet riittävän suuret koulutustilat tilaisuuksiimme. Tilaisuuksissamme on myös tarjolla kasvomaskeja ja käsidesiä.
Järjestämme tilaisuutemme vain luotettavien, hygieniasta ja turvallisuudesta huolehtivien kumppanien kanssa.
Mikäli sinulla on Covid-19 oireita, kuten lievääkin kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta, pyydämme jäämään kotiin. Olemme joustavia peruutusehdoissamme.

Yksi parhaimmista anneista on verkostoituminen, toistemme tapaaminen ja hyvät keskustelut kollegoiden kanssa – siksi toivommekin hartaasti, että pääsisimme tapaamaan ja keskustelemaan kasvokkain!

Tervetuloa oireettomana!

Etäkoulutusten uusi kausikortti on täällä

Kauppakamarin Striimit 12kk on henkilökohtainen kausikortti, joka oikeuttaa osallistumaan noin 150 kauppakamarin koulutukseen vuodessa. Valitse koulutustarjonnastamme työhösi ja kalenteriisi sopivat striimikoulutukset ja ilmoittaudu Kauppakamarikaupassa.

Striimit 12kk -kausikortilla voit osallistua kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä.

Tilaa nyt ja säästä 300 euroa. Etu on voimassa 30.4. asti koodilla K21striimit

Hinta kauppakamarin jäsenille 30.4. asti 990 € + alv / henkilö. Muista merkitä jäsenyystieto ostoskorissa!
Hinta muille 30.4. asti 1190 € + alv / henkilö. Jos haluat lisätietoja kauppakamarin jäsenyydestä, merkitse ostoskorissa tieto sille varatussa kohdassa.

Kausikortin hinta 1.5. alkaen:
Jäsenetuhinta 1290 € + alv / henkilö. Normaalihinta 1490 € + alv / henkilö
Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti.

Nämä etäkoulutukset myös jäsenetuhintaan!

Helsingin seudun kauppakamarin kauppakamarikaupassa tarjolla monia hyviä koulutuksia live streamin kautta. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Näistä koulutuksista myös edullisempi hinta kauppakamarin jäsenille!

​​​​​​​Keskuskauppakamari tukee yrityksiä järjestämällä koulutuksia / tilaisuuksia myös etäyhteyksin.
Lue lisää: https://kauppakamari.fi/tapahtumat/

Muiden koulutustarjontaa / tapahtumia:

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan koulutuksiimme, voit tilata materiaalin jälkikäteen. Koulutusmateriaalin hinta: -50% koulutuspäivän hinnasta + alv. Koskee vain toteutuneita koulutuksia, poislukien HHJ -tuoteperheen koulutukset.

”Osallistumalla kauppakamarin tilaisuuksiin hyväksyt, että kuviasi saatetaan julkaista sosiaalisen mediassa tai muissa kanavissa, tilaisuuksiin liittyvän viestinnän yhteydessä.”

Peruutusehto kaikkiin maksullisiin tilaisuuksiimme:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista tai jos osallistuja/ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Etelä-Savon kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.
Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle, ilmoittamalla muutoksesta kauppakamarille (pl. HHJ -koulutukset). Peruutukset kirjallisesti (esim. sähköpostilla).

Tilaisuuden järjestämisen ehtona on tilaisuuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.​​​​​​​