Tilaisuudet

Kauppakamarikouluttaa - osaaminen yrityksen voimavaraksi!
Kauppakamari järjestää laadukkaita, työelämää tukevia ajankohtaisia tilaisuuksia, jotka jäsenenä saat aina muita edullisemmin!

Olemme lisänneet kauppakamarien välistä yhteistyötä! Tarjonnassamme on koulutuksia / webinaareja / striimejä usean kauppakamarin alueelta. Saat nekin kauppakamarin jäsenenä jäsenetuhintaan!
(jäseneksi voi liittyä täällä)
​​​​​​​
​​​​​​​Liittymällä kauppakamarin koulutuspostilistalle saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi. Koulutusposti ilmestyy n. 6 kertaa vuodessa.

Lisää koulutuksia löytyy Kauppakamarikaupasta, jonne siirtyy myös meidän tarjontamme v.2023 puolella.

Peruutusehto kaikkiin maksullisiin Etelä-Savon kauppakamarin tilaisuuksiin:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista tai jos osallistuja/ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle, ilmoittamalla muutoksesta kauppakamarille (pl. HHJ -koulutukset). Peruutukset kirjallisesti (esim. sähköpostilla).

Etelä-Savon kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Tilaisuuksien järjestämisen ehtona on tilaisuuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.​​​​​​​

”Osallistumalla kauppakamarin tilaisuuksiin hyväksyt, että kuviasi saatetaan julkaista sosiaalisen mediassa tai muissa kanavissa, tilaisuuksiin liittyvän viestinnän yhteydessä.”

Etäkoulutuksia jäsenetuhintaan!

Helsingin seudun kauppakamarin kauppakamarikaupassa tarjolla monia hyviä koulutuksia etäyhteyksien avulla. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päällä osallistuminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä osallistumiseen tarvitset vain internetyhteyden. Näissä koulutuksissa myös edullisempi hinta kauppakamarin jäsenille!

KoulutusOnline: Koko henkilöstön asiantuntijuutta kehittävä oppimisympäristö verkossa

​​​​​​​Keskuskauppakamari tukee yrityksiä järjestämällä koulutuksia / tilaisuuksia myös etäyhteyksin.
Lue lisää: https://kauppakamari.fi/tapahtumat/

Muiden koulutustarjontaa / tapahtumia:

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan Etelä-Savon kauppakamarin järjestämiin koulutuksiin, voit tilata materiaalin jälkikäteen. Koulutusmateriaalin hinta: -50% koulutuspäivän hinnasta + alv. Koskee vain toteutuneita koulutuksia, poislukien HHJ -tuoteperheen koulutukset.