Tilaisuudet

Järjestämme vuosittain useita tilaisuuksia, joiden aihealueina ovat esim. talous ja verotus, johtaminen ja esimiestyö sekä henkilöstö- ja palkkahallinto.

​​​​​​​Liittymällä kauppakamarin koulutuspostilistalle saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi. Koulutusposti ilmestyy n. 6 kertaa vuodessa.

Kauppakamaritoimintaa 80-vuotta Etelä-Savossa juhlia yhteistyössä toteuttamassa:

Peruutusehto kaikkiin maksullisiin tilaisuuksiin:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista kursseista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista kursseista tai jos osallistuja/ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle, ilmoittamalla muutoksesta kauppakamarille (pl. HHJ -koulutukset). Peruutukset kirjallisesti (esim. sähköpostilla).
Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.​​​​​​​

Koulutusmateriaalien hinnat: Jos et pääse osallistumaan koulutukseen, voit ostaa meiltä materiaalin -50% koulutuspäivän hinnasta + alv. Koskee vain toteutuneita koulutuksia, poislukien HHJ -tuoteperheen koulutukset.

”Osallistumalla kauppakamarin tilaisuuksiin hyväksyt, että kuviasi saatetaan julkaista sosiaalisen mediassa tai muissa kanavissa, tilaisuuksiin liittyvän viestinnän yhteydessä.”

Nämä koulutukset myös jäsenetuhintaan!

<p><strong>Kauppakamari kouluttaa myös verkossa.</strong><br></p>

Kauppakamari kouluttaa myös verkossa.

Helsingin seudun kauppakamarin suosittuihin koulutuksiin on nyt mahdollista osallistua myös live streamin kautta. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden.
Mikäli organisaatiostasi osallistuu useampi henkilö etäyhteyden kautta, lisäosallistujat saavat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse (09 2286 0360) tai sähköpostitse (asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi).

Muiden koulutustarjontaa / tapahtumia: