Tilaisuudet

Kauppakamarikouluttaa - osaaminen yrityksen voimavaraksi!
Kauppakamari järjestää laadukkaita, työelämää tukevia ajankohtaisia tilaisuuksia, jotka jäsenenä saat aina muita edullisemmin!

Olemme lisänneet kauppakamarien välistä yhteistyötä! Tarjonnassamme on webinaareja/striimejä usean kauppakamarin alueelta. Saat nekin kauppakamarin jäsenenä jäsenetuhintaan!
​​​​​​​
​​​​​​​Liittymällä kauppakamarin koulutuspostilistalle saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi. Koulutusposti ilmestyy n. 6 kertaa vuodessa.

Turvallinen osallistuminen tilaisuuksiimme:
Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Mikäli osallistut tilaisuuteemme, odotamme,
että olet saanut täyden mahdollisen koronavirusrokoteannoksen
tai olet sairastanut koronavirustaudin 6 kk:n sisällä
tai sinulla on tuore (72h) negatiivinen testitulos. ​

Mikäli Sinulla on vähäisiäkään sairastumisen oireita, pyydämme Sinua jäämään pois.
Mikäli olet osallistunut tilaisuuteemme oireettomana, mutta epäilet tai saat tiedon tilaisuuden jälkeen sairastumisesta koronavirukseen, ilmoitathan siitä välittömästi kauppakamarin henkilökunnalle.​

Järjestämme tilaisuudet terveysturvallisesti. Huolehdithan itse lähitilaisuuksissamme käsihygieniastasi huolellisesti. Käsidesejä sekä kasvomaskeja on saatavilla.

Peruutusehto kaikkiin maksullisiin Etelä-Savon kauppakamarin tilaisuuksiin:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista tai jos osallistuja/ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle, ilmoittamalla muutoksesta kauppakamarille (pl. HHJ -koulutukset). Peruutukset kirjallisesti (esim. sähköpostilla).

Etelä-Savon kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Tilaisuuksien järjestämisen ehtona on tilaisuuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.​​​​​​​

Etäkoulutusten kausikortti on täällä

Kauppakamarin Kausikortti on henkilökohtainen kortti, joka oikeuttaa osallistumaan noin 150 kauppakamarin koulutukseen vuodessa. Valitse koulutustarjonnastamme työhösi ja kalenteriisi sopivat striimikoulutukset ja ilmoittaudu Kauppakamarikaupassa.

Kausikortilla voit osallistua kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä.

​​​​​​​Kausikortin hinta:
Jäsenetuhinta 1290 € + alv / henkilö. Muista merkitä jäsenyystieto ostoskorissa!
Normaalihinta 1490 € + alv / henkilö.

​​​​​​​Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti.

Nämä etäkoulutukset myös jäsenetuhintaan!

Helsingin seudun kauppakamarin kauppakamarikaupassa tarjolla monia hyviä koulutuksia live streamin kautta. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden. Näistä koulutuksista myös edullisempi hinta kauppakamarin jäsenille!

​​​​​​​Keskuskauppakamari tukee yrityksiä järjestämällä koulutuksia / tilaisuuksia myös etäyhteyksin.
Lue lisää: https://kauppakamari.fi/tapahtumat/

Muiden koulutustarjontaa / tapahtumia:

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan koulutuksiimme, voit tilata materiaalin jälkikäteen. Koulutusmateriaalin hinta: -50% koulutuspäivän hinnasta + alv. Koskee vain toteutuneita koulutuksia, poislukien HHJ -tuoteperheen koulutukset.

”Osallistumalla kauppakamarin tilaisuuksiin hyväksyt, että kuviasi saatetaan julkaista sosiaalisen mediassa tai muissa kanavissa, tilaisuuksiin liittyvän viestinnän yhteydessä.”