Jäsenyys

Vaikuta ja verkostoidu: Kauppakamarin jäsenenä olette mukana vaikuttamassa yritysten toimintaedellytyksiin, pääsette verkostoitumaan ja hyödyntämään kauppakamarin palveluita. ​​​​​​​

Kauppakamarin jäsenenä voi olla:

  1. Elinkeinotoimintaa harjoittava yhteisö tai säätiö;
  2. Yksityinen elinkeinonharjoittaja;
  3. Elinkeinotoimintaa edistävä yhteisö tai säätiö;
  4. Kunta, kuntayhtymä tai muu kuntien muodostama yhteisö.


Henkilöjäsenenä voi olla yksityinen henkilö silloin, kun hän on jäänyt toimestaan eläkkeelle (ollut aiemmin yritysjäsenenä, mutta ei ole enää mahdollista).

Kunniajäseneksi kauppakamarin kokous voi hallituksen esityksestä kutsua kauppakamaritoiminnassa erityisesti ansioituneen yksityisen henkilön.

Kauppakamarin kunnia- ja henkilöjäsenillä on muutoin samat jäsenoikeudet kuin yritysjäsenillä, paitsi kauppakamarin kokouksissa heillä ei ole äänioikeutta (läsnäolo- ja puheoikeus on).

Kauppakamari jäsen logo

Voit ladata jäsenlogon itsellesi tästä.


Jäsenedut

Jäsenedut ovat organisaation koko henkilöstön käytössä!

Tilaisuudet

Kauppakamarin tilaisuuksissa laajennat kontaktiverkostoasi ja tapaat jäsenyritysten edustajia. Koulutuksissa saat parhaiden asiantuntijoiden opit työsi tueksi. Jäsenenä saat merkittäviä alennuksia.

Vaikuttaminen

Kauppakamarin luottamustehtävät tarjoavat vaikuttamisen mahdollisuuksia organisaatioiden edustajille. Yhdessä jäsentemme kanssa teemme aktiivista vaikuttamistyötä elinkeinoelämän kehittämiseksi.

Julkaisut

Jäsenenä saat sähköisen, ajankohtaisen ja tiiviin jäsentiedotteen. Tarjoamme jäsenille näkyvyyttä julkaisuissamme, kuten blogissamme, uutisvirrassamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Kansainvälisyyys

Kauppakamarit myöntävät ja vahvistavat yrityksille pyydettäessä erilaisia vientiasiakirjoja. Kauppakamarien alueelliset ja kansainväliset verkostot sekä niiden tarjoamat kansainvälistymispalvelut ovat yrityksesi käytettävissä.

Neuvontapalvelut

Jäsenenä voit hyödyntää maksutonta neuvontapalvelua. Kauttamme löydät tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat. Saat myös tietoa ​​​​​​​välimiesmenettelystä, mainonnan eettisen neuvoston, liiketapalautakunnan sekä vastuullisuuslautakunnan toiminnasta.

Valtakunnalliset palvelut

Hyvä työntekijä ansaitsee kiitoksen – Ansiomerkit

Verkostoitumiseen kotimaassa – KauppakamariVerkko

Ajankohtaista tietoa - KauppakamariTieto

​​​​​​​KauppakamariKauppa

Keskuskauppakamari