Tornimäki / HupiSki Oy

Tornimäki on hyvän tuulen ja täyden palvelun laskettelukeskus, vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Upeasti hoidetut rinteet, street sekä ilmainen lastenmaa pulkkamäkineen tarjoavat loistavat puitteet iloisen laskupäivän viettoon.

HupiSki Tornimäki tarjoaa ennen kaikkea talousalueen lapsille, nuorille ja perheille houkuttelevan hiihtokeskuksen. Alue pitää sisällään viisi rinnettä, välinevuokraamoa, monipuolista hiihtokoulua ja palvelevaa kahvilaravintolaa. Lisäksi keskuksessa on toimiva välinemyymälä sekä kattavat suksien ja lumilautojen huoltopalvelut. Yhä enemmissä määrin myös vapaa-ajan asukkaat ja lomalaiset ovat löytäneet Tornimäen.

Tornimäen taustalla toimiva HupiSki Oy on uusi, nopeasti kehittyvä, innovatiivinen matkailu- ja elämyspalvelujen tuottaja Mikkelissä. Kahden talvikauden aikana se on liikuttanut Tornimäen hiihtokeskuksessa vuosittain yli 20.000 asiakasta, hissinousujen ollessa kaudella 2021-22 jo lähes puolimiljoonaa. Yritys haluaa jatkossa toimia ympärivuotisesti ja olla Saimaan alueen merkittävin hiihtokeskus. Kesällä 2023 yritys laajentaa toimintaansa Anttolaan. Kesän kynnyksellä Satamaravintola Poiju avataan uudistuneen ilmeen ja tuotteiden kanssa. HupiSki Oy näkee Saimaan matkailussa paljon mahdollisuuksia. Tärkeintä on ryhtyä toimeen!

Kuvassa Tornimäen yrittäjä Heidi Kelho

Tutustu Tornimäkeen!