Palvelun aatelia 2024 -kilpailu!

Kuka voittaa Palvelun aatelia -kilpailun 2024?

Palvelun aatelia -kilpailussa etsitään Etelä-Savosta palvelun aatelia. Kilpailulla halutaan nostaa esiin korkeatasoista ja laajaa Etelä-Savon palvelutarjontaa sekä alan tunnettuutta ja kiinnostavuutta myös rekrytoinnin kannalta. Samalla teemme maakuntaa tunnetuksi ulospäin hyvän palvelun maakuntana. Kilpailu järjestetään ensimmäistä kertaa 2024 ja tullaan järjestämään jatkossa vuosittain.

Seuraa somessa #palvelunaatelia

Missä olet saanut loistavaa palvelua? Miksi juuri tämä toimija ansaitsisi Palvelun aatelia -kilpailun voiton 2024?

Ehdota voittajaa 15.6. – 15.9.2024 välisenä aikana

Kuka tahansa voi ehdottaa palvelun tarjoajaa mukaan kilpailuun! Myös eri toimijat itse voivat ehdottaa itseään kisaan mukaan. Kyseessä ei ole henkilökilpailu. Kirjoita mukaan perustelut, miksi juuri tämä toimija ansaitsee Palvelun aatelia -tittelin? Annettuja perusteluja voidaan käyttää viestinnässä.

Ehdotuksia Etelä-Savon Palvelun aatelia -kilpailuun voi jättää 15.6.-15.9.2024 välisenä aikana verkkolomakkeella, jonka löydät alla olevan linkin takaa.

Voittajaehdokkaista valitut finalistit arvioidaan

Ehdotusajan jälkeen Etelä-Savon kauppakamarin Kaupan- ja palvelualanvaliokunta valitsee ehdotetuista yrityksistä finalistit, joiden toimintaa arvioidaan muun muassa mysteerishoppauksella. Ehdotuksissa annettujen perusteluiden ja mysteerishoppauksien avulla valiokunta valitsee ehdokkaista voittajan, joka kruunataan Palvelun aateliksi.

Yhteistyössä on voimaa

Etelä-Savon kauppakamarin kanssa yhteistyössä kilpailua mahdollistamassa: Etelä-Savon maakuntaliitto, Hirvensalmen kunta, Juvan kunta, MEKS Kaakko, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, MPY, Mäntyharjun kunta, OP Suur-Savo, Pieksämäen kaupunki, Puumalan kunta, SaaraLiu, Savonlinnan kaupunki ja Sulkavan kunta.

Kiitos yhteistyökumppaneille kilpailun mahdollistamisesta!

Haluatko olla mukana viestimässä kilpailusta?

Tehdään kilpailusta yhdessä tunnettu kokonaisuus, jolla saamme nostetta palvelualalle ja koko Etelä-Savoon.

Voit ladata viestintään materiaalia alta löytyvästä materiaalipankista. Mikäli tarvitset eri kokoisia materiaaleja, ole rohkeasti yhteydessä Tiinaan: tiina.ylonen@kauppakamari.fi / 0447321180.

Palvelun aatelia -kilpailu on saanut alkunsa Kaupan- ja palvelualanvaliokunnassa, jossa on suunniteltu kilpailua korkeatasoisen palvelun ja laajan palvelutarjonnan esiin tuomiseksi. Kilpailun yhtenä tavoitteena on nostaa esiin palvelualan arvostusta sekä tehdä maakuntaa tutuksi loistavan palvelun maakuntana.

Kilpailu on saanut inspiraatiota myös Kuopion alueen kauppakamarin järjestämästä Parasta Palvelua -kilpailusta, jota on järjestetty jo vuodesta 2013. Lue lisää naapurimaakunnan kilpailusta täällä.