Tilaisuudet

Etelä-Savon kauppakamari järjestää laadukkaita, työelämää tukevia ajankohtaisia koulutuksia ja tilaisuuksia, tervetuloa mukaan!

Löydät KauppakamariKaupasta oman alueesi tarjonnan lisäksi myös valtakunnallisen tarjonnan koulutuksia, tapahtumia, kirjoja ja muita palveluja koko yrityksesi henkilöstölle! Kauppakamarin jäsenille on tarjolla aina edullisempi jäsenhinta!

​​​​​​​Liittymällä koulutuspostilistalle saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi!

Muistattehan ilmoittautumisen, myös maksuttomiin tapahtumiimme, näin saatte tiedon myös mahdollisesta tilaisuuden peruuntumisesta!

 

Kausikortti etäkoulutuksiin!

Kausikortilla tuoreinta tietoa ja uutta sisältöä työhön!

Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutusten kausikortti antaa Sinulle mahdollisuuden poimia ne tärkeimmät, kalenteriisi parhaiten sopivat koulutukset!  Voit valita enintään 10 koulutusta noin 150 etäkoulutuksen joukosta ja osallistua koulutuksiin 12 kuukauden aikana.

Kausikortti on henkilökohtainen kortti, jonka avulla kehität osaamistasi koko vuoden. Kausikortilla voit osallistua kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä.

Koulutukset verkossa 24/7

Yli 400 koulutusta sinun ja henkilöstösi käytössä!

KoulutusOnlinen verkkokoulutuksilla koko henkilöstön on helppo päivittää tietojaan ja oppia uutta joustavasti työn lomassa. Valitse kiinnostavat koulutukset, katso ja kuuntele missä vain, palastele osiin tai nauti suurempina annoksina. Valikoimassa tarjolla runsas määrä koulutuksia työelämän eri osa-alueista.

Tutustu KoulutusOnlineen, tilaa maksuton kokeilu tai varaa palvelun henkilökohtainen esittely!