Tilaisuudet

Kauppakamarit järjestää laadukkaita, työelämää tukevia ajankohtaistilaisuuksia ja koulutuksia, tervetuloa mukaan!

Löydät KauppakamariKaupasta meidän tarjonnan lisäksi myös valtakunnallisen tarjonnan koulutuksia, tapahtumia, kirjoja ja muita palveluja koko yrityksesi henkilöstölle! Kauppakamarin jäsenille on tarjolla edullisempi jäsenhinta!

​​​​​​​Liittymällä koulutuspostilistalle saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja tapahtumista sähköpostiisi!

Muistattehan ilmoittautumisen, myös maksuttomiin tapahtumiimme, näin saatte tiedon myös mahdollisesta tilaisuuden peruuntumisesta!

HHJ = Hyväksytty Hallituksen Jäsen -koulutukset

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n yhdessä kehittämä valtakunnallinen hallitustyöskentelyä edistävä ja kehittävä koulutuskokonaisuus, jossa ovat mukana kaikki Manner-Suomen alueelliset kauppakamarit.

HHJ:n järjestämä hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. Samalla tuemme pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä. HHJ-koulutukset soveltuvat jo hallitustyötä tekevälle tai hallituksen jäseniksi vasta aikoville sekä johtotehtävissä oleville.

Etelä-Savossa järjestetään vuosittain HHJ-kurssi ja HHJ-puheenjohtajakurssi – katso tulevat koulutukset kauppakamarikaupasta tai hhj.fi! Jos seuraavaa koulutusta ei löydy vielä verkosta, ilmoita kiinnostuksesi toimistolle, niin otamme yhteyttä päivien varmistuessa!

Kausikortti etäkoulutuksiin!

Kausikortti – Jatkuvan kehityksen kausi

Kausikortilla kouluttaudut suunnitelmallisesti ja monipuolisesti koko vuoden – ja säästät samalla rahaa. Kausikortilla voit osallistua puolen päivän ja koko päivän mittaisiin etäkoulutuksiimme ja kasvattaa ammattitaitoasi monipuolisesti.

Valittavanasi on noin 150 koulutusta, mukana suursuosikkimme Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Johtamisen Ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä -koulutukset sekä lukuisia muita koulutuksia mm. myynnistä ja markkinoinnista.

Voit valita tarpeesi mukaan joko henkilökohtaisen tai yrityskohtaisen kausikortin. Molemmissa yksittäisen koulutuksen hinta pysyy erittäin edullisena, koulutuskustannuksia on helppo ennakoida ja kouluttautuminen on suunnitelmallista. Henkilökohtaisella kausikortilla voit osallistua 10 etäkoulutukseen vuodessa ja yrityskohtaisella kausikortilla organisaatiostasi voidaan osallistua 10, 20, 50 tai 100 koulutukseen vuodessa.

Koulutukset verkossa 24/7

Yli 400 koulutusta sinun ja henkilöstösi käytössä!

KoulutusOnlinen verkkokoulutuksilla koko henkilöstön on helppo päivittää tietojaan ja oppia uutta joustavasti työn lomassa. Valitse kiinnostavat koulutukset, katso ja kuuntele missä vain, palastele osiin tai nauti suurempina annoksina. Valikoimassa tarjolla runsas määrä koulutuksia työelämän eri osa-alueista.

Tutustu KoulutusOnlineen, tilaa maksuton kokeilu tai varaa palvelun henkilökohtainen esittely!