Yhteystiedot

Löydät tältä sivulta Etelä-Savon kauppakamarin toimiston yhteystiedot sekä laskutusosoitteet. Voit olla meihin suoraan yhteydessä tai täyttää sivun alalaidan yhteydenottolomakkeen!

Teppo Leinonen
​​​​​​​ToimitusjohtajaVastuualueet: Edunvalvonta ja vaikuttaminen, mediasuhteet, yhteistyö eri sidosryhmien välillä kansallisesti ja kansainvälisesti, hallitus ja työvaliokunta, Hilja ja Alpo Savolaisen rahaston rahastonhoitaja.
Tanja Puputti
AsiakkuuspäällikköVastuualueet: Jäsenyyteen liittyvät asiat (maksuttomat tilaisuudet), viestintä ja tiedottaminen, ulkomaankaupan asiakirjat, asiakaspalvelu ja neuvonta, hankinnat, laskut, kauppakamariosastot, TF alueverkosto & KV-ryhmä.
Elina Ruuttila
PalvelupäällikköVastuualueet: Koulutustoiminta, maksulliset tapahtumat, hankkeet ja edellä mainittujen viestintä sekä laskutus, kyselyt ja selvitykset sekä valiokunnat ja työryhmät (JC-kilta), ulkomaankaupan asiakirjat.

ETELÄ-SAVON KAUPPAKAMARI

Toimialue: Etelä-Savon maakunta. Kauppakamariosastot ovat Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa.

AVOINNA arkisin 9-15

Maaherrankatu 14 LH 8
50100 MIKKELI

etelasavo@kauppakamari.fi / etelasavo@chamber.fi
y-tunnus: 0500585-5

LASKUTUSOSOITTEET

Otamme ensisijaisesti vastaan verkkolaskuja.

Verkkolaskuosoite: 003705005855
Välittäjä: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle

Sähköpostilaskun osoite: 05005855@scan.netvisor.fi

Paperiset laskut:

​​​​​​​Etelä-Savon kauppakamari
05005855
PL 100
80020 Kollektor Scan

Ota yhteyttä