Tuottava Idea – innovaatiokilpailu on käynnissä!

Suomen Nuorkauppakamareiden
Tuottava Idea – innovaatiokilpailu on käynnissä!

Tuottava Idea -kilpailun kansallisina kumppaneina mm. Nasdaq, Genelec, Rantalainen ja Start Up Lions.

MISTÄ KYSE?
Kaikille avoin innovaatiokilpailu, joka järjestetään jo 46.n kerran!

Tavoitteena nostaa esiin suomalaisia tuottavia ideoita ja innovaatioita sekä buustata niitä niin paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Innovaatiot kun toimivat talouden moottoreina ja kehityksen kirittäjinä. Kilpailuaika 1.3. – 15.4.2023. Uudistuneet sarjat: Innovaatio ja StartUp -sarjat. Aluevoittajat julkistetaan syyskuussa alueellisissa gaaloissa. Alue B:n aluevuosikokous ja gaala 23.9. Helsingissä. Kansalliset voittajat julkistetaan 31.10. Nasdaq Helsingin Pörssitalolla.

ONKO SINUN IDEASI TUOTTAVA IDEA 2023?

Kilpailuun voi osallistua max. 3v. vanhalla, tuottavassa käytössä olevalla idealla tai innovaatiolla, joka liittyy tuotteeseen, palveluun, liikeideaan, tuotantomenetelmään tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen. Start Up -sarjaan voi osallistua myös tuotteistamisvaiheessa olevalla idealla. Tuomaroinnissa painotetaan idean innovatiivisuutta, ajankohtaisuutta, vastuullisuutta ja vaikutusta yhteiskuntaan. Arviointi tapahtuu hakemuksen perusteella.

NÄKYVYYTTÄ JA BUUSTIA BISNEKSEEN!

Kilpailun voittaja saa ainutlaatuista näkyvyyttä, mm. logonsa näkyviin New Yorkin Times Squaren valotaululle ja kunnian soittaa Helsingin pörssin avauskelloa. Palkitsemistilaisuudessa voittaja pääsee kertomaan Tuottavasta Ideastaan yleisölle sekä medialle.

”Olemme saaneet ainutkertaisen näkyvyyden uudelle tuotteellemme. Voittomme noteerattiin mm. Italiassa, Espanjassa, Saksassa ja Japanissa. Kilpailun kautta saatava näkyvyys on jotain, mitä rahalla ei ole ostettavissa. Kannustamme lämpimästi osallistumaan kisaan.”

  • Jens Remmer, myyntijohtaja, Jujo Thermal Oy, Tuottava Idea 2022 voittaja, yrityssarja

MITEN MUKAAN?
Ole yhteydessä alueesi nuorkauppakamarin yhteyshenkilöön ja jätetään hakemus 15.4. mennessä. Lisätietoja kilpailun nettisivuilta www.tuottavaidea.fi

Lisätietoja kilpailusta sekä muusta toiminnasta saat paikalliselta nuorkauppakamarilta!

Yhteyshenkilönne hakemuksen tekoon:

Riikka Peni, 040 734 1467, riikka.peni@jci.fi 
Mikkelin Nuorkauppakamari ry
https://jcmikkeli.fi

Asta Lintumäki, 040 531 7781, asta.lintumaki@jci.fi
Savonlinnan Nuorkauppakamari ry
https://www.jcisavonlinna.fi/

Veera Ullah, 040 012 7108, veera.ullah@jci.fi
Pieksämäen Nuorkauppakamari ry
https://www.facebook.com/pieksamaennuorkauppakamari/